Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hónap végére?...

Ki nem várja a hónap végére? Drukkolunk egymásnak?!

Figyelt kérdés
És van akinek esetleg van görbéje is?
2011. szept. 24. 12:27
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!:) megmutatod a teszted??
2011. szept. 27. 08:08
 22/38 anonim válasza:

Gratulálok, és örülök mindenkinek, akinek sikerült! :-)

Én pontosan nem tudom az időpontját. Nekem mindig pontos szokott lenni +/- 1-2nap. Múlt hónapban előbb voltam az, de ha most a rendes időpontokat nézem, akkor 2.-ra nem várom. Nagyon izgulok, mert első baba lenne. Már napok óta fáj a mellem, és sokszor erre is ébredek fel éjszaka, és tegnap a hasam is szúrkált, ma pedig úgy ébredtem, hogy kicsit fáj, mint menses előtt. Remélem ezek már a korai jelek közé tartoznak... Egyébként előtte pár nappal pecsételő vérzésem szokott lenni, de talán ez sem lesz, és rendes sem. Majd azért írjatok, hogy hogyan álltok /akik még nem teszteltek..../

2011. szept. 27. 08:11
 23/38 anonim ***** válasza:

sajnos elég rossz minőségű képet csinál a telefonom.

Egyébként medi-lab tesztet csináltam.

2011. szept. 27. 08:13
 24/38 A kérdező kommentje:
nem foglalkozunk a minőséggel ha nem örülünk a 2 csíknak :)
2011. szept. 27. 08:45
 25/38 anonim ***** válasza:
2011. szept. 27. 08:55
 26/38 anonim ***** válasza:

így sikerült.

remélem látszik

2011. szept. 27. 08:56
 27/38 A kérdező kommentje:
Olyan jó ilyen teszteket látni. Nagyon vigyázz most már magatokra :)
2011. szept. 27. 09:12
 28/38 anonim ***** válasza:

igyekszem :-)

van egy 2 éves kisfiam már remélem most összehoztunk egy kiscsajt :-)

2011. szept. 27. 09:26
 29/38 anonim válasza:
Sziasztok! Én is tegnapra nem vártam, de tegnap este meg is csináltam egy tesztet, ami negatív. :-( ma veszek még tartalékba tesztet, mert már elfogyott az otthoni készlet, demost nem is élem bele tulságosan magam.. ha még mindig nem jön meg hétvégéig, megint megpróbálom... Pedig annyira annyira jó lenne... De ilyenkor egy picit csalódott vagyok. Nagy gratula neked,aki pozit teszteltél!! :-) És a többieknek is drukk. Ha van vmi fejlemény részemről, természetesen megírom. :-)
2011. szept. 27. 10:28
 30/38 anonim válasza:
Gratulálok az eredményhez!!!! :-) Azért majd rám is gondoljatok.... Igaz, én kicsit kilógok a sorból a okt.2.-val, de azért Veletek vagyok!
2011. szept. 27. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!