Ki nem várja a hónap végére? Drukkolunk egymásnak?!
Figyelt kérdés
És van akinek esetleg van görbéje is?2011. szept. 24. 12:27
11/38 A kérdező kommentje:
Ne add fel addig míg nem jön meg teljesen. Én sem adom fel még meg nem jön,de remélem nem az miatt esett ekkorát a hőm? :(
2011. szept. 25. 08:27
12/38 anonim válasza:
Aranyos vagy,drukkolok Neked (is),Görbét soha nem vezettem,így nem tudom,mi mit jelent.
13/38 anonim válasza:
Sziasztok! én sem várom a hónap végére! Drukkolok Nektek is!
14/38 A kérdező kommentje:
Na csajok ki hogy áll?? Esetleg gőrbe?
2011. szept. 26. 11:16
15/38 anonim válasza:
Én mára nem várom még semmi :-)
16/38 A kérdező kommentje:
És kedves utolsó válaszoló mikor tesztelsz?? valami tünet ? :)
2011. szept. 26. 14:35
17/38 anonim válasza:
Sziasztok! Én is mára nem várom! :-) Még nem tesztelek, majd csak holnap reggel, ha addig sem jön meg.. furi érzésem van.. már napok ota egyébként rám jött ilyen szédülékenység, meg álmosság... sokat járok pisilni pár napja, nagyon sűrűn... :-) de nem merem még beleélni magam. Holnap megírom, hogy mi lett a teszt eredménye. :-)
18/38 A kérdező kommentje:
jaj drukkolok írd meg hogy mi lett remélem egy nagy pozi lesz :D
2011. szept. 26. 15:46
19/38 anonim válasza:
Én vagyok a ki mára nem várta.
Nem jött meg, holnap reggel tesztelek.
Én is sokat járok pisilni...
Izgulok nagyon :-)
20/38 anonim válasza:
Sziasztok!
Utolsó vagyok.
Ma reggel teszteltem, egyértelmű pozitív :-)))
Úgy örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!