Nekünk miért nem sikerül?
Van olyan, hogy ismeretlen eredetű probléma. Ezt viszont tényleg csak egy meddőségiben tudják kizárni, ahol jóval alaposabb vizsgálatok vannak, mint egy nőgyógyásznál.
2009. ápr. 25. 17:09
Nem próbáltátok még a homeopátiát?Ha egészségügyileg alkalmasok vagytok arra,hogy gyereketek szülessen,akkor talán érdemes lenne kipróbálni.Nekünk segített,most 33 hetes vagyok.
2009. ápr. 25. 17:13
szia!
Talán egy kis vitaminkúra? pl. terhesvitamint , ha elkezdenél szedni? Ajánlják már terheség előtt is...A másik, meg hogy ne görcsöljetek rajta; mert a vége az lesz , hogy csakis "azért" bújtok össze.Nyugalom, egy kis lélek biztos kiválasztott már titeket , csak lehet hogy még nincs itt az ideje!:)))
2009. ápr. 25. 17:50
Szia! Nekem az orvosom a closty mellé a Mastodynon cseppeket írta még fel. Ez egy homeopátiás szer, én jókat hallottam, és olvastam róla. Egyébként mi is már lassan 2 éve próbálkozunk, én most csinálom a 2. clostyt. Szorítok nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön!
2009. ápr. 25. 20:41
Voltál átjárhatósági vizsgálaton is? Velem is szedették a Clostit hónapokig, míg végül kiderült, hogy szedhetek én bármit, nem átjárható egyik petevezetékem sem!!! Nem a terhesvitamintól leszel terhes.. de attól még szedheted. Millió egy oka lehet, keressetek fel egy meddőségi központot, ők mélyrehatóbban foglalkoznak a témával, mint egy sima nőgyógyász. Azon kívül a természetgyógyászat különböző ágait ajánlom Neked, ha tényleg semmilyen problémát nem találnak az orvosok (pl. reflexológia, energiafeltöltés, és mindenek előtt pozitív gondolatok!)
2009. ápr. 25. 21:40
Még esetleg akkor nem segíthet, ha az agyalapi mirigy nem működik helyesen. Ha onnan indul ki a probléma, akkor hiába szeded a Clostit. A prolaktin szinted emelkedett lehet, így azt is rendbe kell tenni párhuzamosan a peteéréssel!
Ez fontos!!!
2009. ápr. 25. 22:35
Nekem is az a véleményem, hogy nem Ti döntitel el, hogy mikor jön a bab, hanem ő maga, hogy mikor akar jönni! Egyébként mi is 3 éve sikertelenek vagyunk, volt Closty kúrám, tüszőrepesztés, Hsg, mindenféle kivizsgálások! Ittam teákat, Gynexet, Mastodynon cseppet, hőmérőztem, ovu teszt, méhnyák állapota, számolgattam, Uh-gal figyeltük! Egy szó mint száz, mindent kipróbáltam már, és még mindig semmi! Nekem sincs több ötletem, mint hogy várjuk azt, hogy ő akarjon jönni!
2009. ápr. 26. 09:38
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, már én is próbáltam a különböző féle gyógyteákat, vitaminokat is... de semmi. Kedden megyek petefészek átfúvásra. Annyira félek tőle... :( De mindent megszertnék tenni, hogy sikerüljön végre. Az a legrosszabb, hogy azt érzem, hogy megbuktam mint nő...tudom ez így hülyén hangzik, de legbeblül ezt érzem.Remélem egyszer majd én is elmondhatom, hogy én vagyok a legboldogabb anyuka a földön. :)
Köszönöm, a bíztató szavakat.
Butákat beszélsz. Ne félj az átfúvástól, ki lehet bírni. Nekem csak HSG-m volt, konrasztanyagos feltöltéssel. Akkor majd bele pusztultam, úgy fájt, már az is amikor a kacsát betették... itt történhetett valami, mert amikor inszemre tették be azt meg se éreztem.
2009. ápr. 26. 17:51
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy butaságokat beszélek,de legbelül ezt érzem. ;(
Hát remélem nem foga nagyon fájni... eddig mindíg nagyon kíméletes volt a dokim. Remélem most nem fogja megszakítani ezt a jó szokását. Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések: