Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön meg a missed ab...

Miért nem jön meg a missed ab óta?

Figyelt kérdés
Február elején volt missed ab.om azóta nem jött meg. Visszamentem a dokihoz,ultrahangon megnézett, azt mondta minden rendben és hogy 3 hét múlva meg kell jönnie.Ha nem jön meg, ad gyógyszert ami meghozza.Már az a 3 hét is eltelt és semmi...Mi az a gyógyszer amit adnak ilyenkor?És a szedése után mikor fog megjönni?Közben lehet próbálkozni?
2009. ápr. 24. 18:53
 1/9 Grófházy ***** válasza:

nekem 6 hétre rá jött meg.Ha nem jön meg,Norcolutot fog adni,ami a tabletta befejezése után kb 2 nappal mensit produkál.

Legalább 3 hónapot ajánlott várnia köv. próbával,mert ha nem hagysz elég időt a méhednek rendesen meggyógyulni,regenerálódni,akár a következő terhesség is vetéléssel végződhet.

Szerintem ezt te sem akarod.

Ezen pár hónapon nem fog múlni.

Én sem kockáztattam,szerintem ne tedd te sem

2009. ápr. 24. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
A műtét óta nekem már több mint 3 hónap telt el(febr.2)...a doki azt mondta, hogy a méhem teljesen rendben van a méhnyálkahártya is szép, és peteérésem is van.Csak egyszerűen nem jön meg!
2009. ápr. 24. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem március 17-én volt missed ab. műtétem. Azóta nem jött meg, de úgy néz ki már nem is fog. Pozitív a tesztem. Azt mondta az orvos, hogyha meg tudott tapadni, akkor nincs gond. Reméljük!
2009. ápr. 24. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
En azt tanacsolom neked, hogy legalabb egy mensit mindenkeppen varj meg mielott probalkoztok, hogy a nyalkahartyad szepen lecserelodjon, felfrissuljon egy mensi utan es ebbe agyazodjon be a baba. Inkabb beszelj a dokiddal, hozzatok meg a mensit gyogyszerrel es utanna probalkozz.
2009. ápr. 24. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok. Nekem febr. 17-én volt missed ab. Azóta nem jött meg. Nálam is minden rendben van.

Arra gondoltam, hogy mivel nagyon sokáig véreztem a műtét után, de legalábbis egy hétig nagyon erősen, lehet, hogy nincs még mindek leválnia, vagyis hiába van peteérés, nem távozik a méhnyálkahártya, mert nem érzi magát öregnek. 3 hónapot adtam magamnak, hogy megjöjjön. Addig E vitamint szedek, és méhpempőt.

Mi már nem védekezünk egy ideje, így bízom azért a babában is...

2009. ápr. 24. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Neked mit mondott a doki, ad vmi gyógyszert?Én is szedek a műtét óta E-vitamint, és mi sem védekezünk csak megszakítással.Egy mensit meg akarok várni mindenképpen, mielőtt újra élesben próbálkozunk!

A második válaszolónak pedig gratulálok!Nem lesz gond hogy egyből teherbeestél?

2009. ápr. 24. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Azt mondta a doki, hogy ha sokat véreztem a műtét után, akkor adjuk meg azt a 3 hónapot, és ha addig sem jön meg, akkor kapok Duphastont, 10 szem után egy héten belül megjön majd tőle...

Remélem, mihamarabb sikerül babásodnunk megint!!

2009. ápr. 24. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én orgametrilt kaptam a műtét utáni 12. naptól kezdve 10 napon keresztül, és az abbahagyása után 4 napra jött meg, vagyis összesen 26 napra
2009. ápr. 24. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ab.-t végző orvos azt mondta, hogy egyből lehet próbálkozni, de érdemes megvárni az első rendes menzeszt. Nekem kb. 29 napra mens.szerű vérzés indult, először másfél nap majd semmi aztán még egy kicsi és barnázás.

Majd az uh-on talált nálam cisztát (meg nem repedt tüszőket)...

Kénytelen voltam nem annyiban hagyni az ügyet, másik drbácsi, akihez annak előtte jártam szépen elmagyarázta a folyamatot, s ha már valamennyire megértetik velünk, hogy mi zajlik le a testünkben, már egy kicsit másképp tekintek arra, ha valami nincs rendjén. Szóval, ami nekem "megjött", nem menstruáció volt, hanem áttöréses vérzés. Ösztrogént termel elég rendesen a szervezetem, mert a hormonjaim nem jól működnek. Norcolutot (sárgatest hormon) kaptam. Kinek hogy... 5-10 nap között szokták szedetni, majd, mint a fog.gátló után 3-4 napra jön meg normál esetben. Úgy kell elképzelni, hogy sárgatest hormon kerül a szervezetedbe elég intenzíven, s amikor abbahagyod a gyógyszer szedését, hirtelen leesik a hormonszinted és ez képes előidézni rendes menstruációt. Nem szabad addig próbálkozni, amíg nem vagy rendben!!!

A műtétet végzett orvos ráadásul még a ciszták jelenlétével sem kezdett semmit. Várjunk, mondja... Ha komoly baj lesz, majd leszívás vagy műtét.

Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle!

Vigyázz!!!

2009. ápr. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!