Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy érzed magad missed ab...

Hogy érzed magad missed ab után hónapokkal?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy akiknek missed ab-je volt, és eltelt annyi idő, hogy már meg kellett volna születnie a babának, de nem sikerült újra teherbe esni, hogy érzitek magatokat?
2011. okt. 28. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Most kellett volna hónap elején. Nem szoktam ezen gondolkodni, nehezen de túltettem magam. Úgy gondolom, nem érdemes a múlton rágódni. Még most próbálkozunk ismét, de nem görcsölünk semmire sem, nincsenek hülye ovu tesztek meg hőmérők ilyen tea olyan fű. Majd összejön a baba, ha itt lesz az ideje.
2011. okt. 28. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem most születne a jövő héten, és nem sikerült ezidő alatt teherbe esni. De sztem pont azért nem, mert sokáig mondogattam, hogy addig nem is fog, amíg a kiírt dátumon túl nem leszünk.

Neked mikor volt a műtét és hány hónapja póbálkoztok?

2011. okt. 29. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik 2 éves lenne a másik meg februárban született volna! :(

De ezen tényleg nem szabad "rágódni"!

Bármennyire is fáj,túl kell lépni!

Mi 3 éve próbálkozunk,ez idő alatt volt 2 missedem,az utolsó 15 hónapja! Azóta nem sikerül,de nem adjuk fel!

2011. okt. 29. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs nap,hogy ne gondolnék rá,már 11 hónapos lenne a kicsink!Azóta sem sikerült még!
2011. okt. 29. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nagyon sajnálom, hogy veletek is ez történt!

Áprilisban volt a műtét, november végére vártuk volna az ikreket. Sajnos azóta sem sikerült teherbe esnem. :( Előtte is majdnem egy éve próbálkoztunk.

2011. okt. 29. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Akad amit nem gyógyít meg az idő sem,de kezeli minden nap....kitartás mindenkinek!
2011. okt. 29. 16:32
 7/10 anonim válasza:

Nekem augusztusban volt a műtét,azóta eltelt 3 hónap dde semmivel sem érzem jobban magam.Tudom hogy már próbálkozhatnánk de nem tudok mert depresszióba estem,pszihiáterhez járok.:(

Nem tudom mikor lesz jobb.Nekem lenne egy 6 éves már amit 17 évesen elvetettem nagyon bánom,a második meg most született volna február végén,de 10 hetesen elhalt.

Nem tudom elhinni még mindig.Azt sem hogy valaha jobb lesz.:(

2011. okt. 31. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Sorstársaim! Nekem tavasz legelején volt missed ab-om, azóta nem sikerül teherbe esnem. Én mensi előtt 1-2 napig barnázok. Az orvos szerint minden renben van. Írt fel closty-t - bár volt pé-m, mert vérvételből megállapították-, és a 3 closty kúra alatt sem jött össze. Most azon gondolkozom, hogy el kellene menni meddőségi kp-ba. Nem tudom... Teljesen tanácstalan vagyok. Úgy érzem, hiába próbálkozunk, úgysem jön össze, ha nem kérünk segítséget. Pedig az első minden segítség nélkül összejött, kb 5 hónap után.
2011. nov. 5. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
2011. nov. 5. 17:46
 10/10 anonim válasza:
Nekem az első baba lassan fél éves lenne, a 2. most karácsonykor születne, a 3.kal meg most lennék kb. 15 hetes. Hogy érzem magam? Sza..ul, de büszkén. Az "barna"látszik, a büszkeség nem. Teljesen kétségbe vagyok esve, reménytelennek érzem az egészet. Pedig már van egy hatéves nagyfiam.
2011. nov. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!