Magánrendelésen hogyan zajlik egy andrológiai vizsgálat? Ott kell produkálnia a páromnak vagy vihetjük is! Biztosítanak olyan kultúrált helyiséget ahol esetleg tud produkálni?
az én férjemet takarító helyiségbe küldték. nem is tudott semmit sem produkálni. de szerencsére mi a kórház közelében lakunk, így legközelebb otthonról vitte az anyagot.
100km-es távolságnál azonban ez nem megoldható.
esetleg, ha kocsiban végzi el a párod, s onnan viszi be a kórházba? ha el lehet sötétíteni az ablakokat, talán jobb megoldás, ha ennyire izgul. a sok izgalom, stressz is ronthatja ám az eredményt!!
Végülis bevihetjük ..... nem kell ott csinálnia!1 órán belül be kell érni vele!Barátnőm ott lakik a közelben és hozzá megyünk el majd,addig ő elmegy otthonról :-)
Úgy örülök,hogy sikerül így megoldani!De ez csak az 1.,a 2.-at ott kell majd neki a klinikán produkálnia!Azon még ráérünk izgulni!Most megnyugodott hála'Istennek!!!
Mindenképp megírom az eredményt!Aranyosak vagytok!
És bíztatni fogom!!!Tényleg muszáj néha elhülyéskedni kicsit,igaza van az egyik kedves válaszolónak!Belátom...
Sziasztok!Megjártuk a magánrendelést :-(A doki NAGYON rendes volt!!!Szép volt a hely,kedves a fogadtatás is...De az eredmény nem a legjobb lett!Sajnos kevés lett neki a jól mozgó "katona"!Nem reménytelen a helyzetünk,mert nem olyan vészesen kevés,de azt mondta lehet,hogy a feleségnek is van valami apróbb "baja" és a kettő már pont elég,hogy ne jöjjön a picur :-(40 millió a minimális jó mozgású,az övé pedig 35 millió!Szóval nem olyan gázos,de mégis....Azt mondta inszemmel biztos,hogy összejön! Hát én már nem is bánnám,hogy hogy,csak sikerüljön!!!
De VÉGRE pozitív élménye volt az orvosnál (mégha a prosztatáját meg is vizsgálta) és ez jó!!!
Szóval ez van :-( Ja,és ajánlotta neki a fer14-et!Ő azt mondta mindent beszed amit csak kell :-)
Láttam jó drága...de ha ettől fürgébbek,hát megvesszük!!
Viszont a másik alkalomra picit várni kell,mert a köv.spermavizsgálatra okt.20.-ra kaptunk időpontot!
Hogy egy miért is nem elég :-(?!?
örülj neki, hogy újat csinálnak. nálunk az első eredménye az lett, hogy irány a kaáli, ha gyereket akarunk, hiszen csupán néhány renyhén mozgó spermiumot találtak.
1 hónapra rá újabb vizsgálat, s az eredmény összesen 66millió, 22mill/ml. 70 % mozgó.
a rossz eredmény hátterében sokminden lehet, ezért csinálnak kontrollvizsgálatot, s ha is rossz, akkor kimondható, h rossz. BÁR még akkor is javulhat!! s mivel a tiétek sem a legjobb, ezért csinál újat. s a 3 hónapos fer14 kúra után újra érdemes csinálni, hogy használt-e a kezelés. sok sikert!
14:39es vagyok:
Ez tök jó eredmény, ennyivel tényleg sikerülnie kellene. Mióta próbálkoztok?
Párom eredménye tavaly okt.ben 3 millió/ml és ebből 20% mozgott, amiből csak 10% volt jó. Gondolhatod mikor megtudtuk...3 hónap múlva jobb lett az eredmény, 4m/ml és 50% jó volt. Mostmár 5m/ml és 70% jó. Leírom mit kombináltam össze neki és mi alapján:
Ime:
L-Karnitin: több klinikai tanulmány bizonyitotta, hogy a carnitinek fontos szerepet játszanak többféle spermium funkcióban, pl.motilitás(mozgék.), spermiumok alakitásában, koncentrációban és spermium számban. Továbbá élettartamának és egészségének megőrzésében a szabad gyökök előállitását csökkentő hatásaikon keresztül.
Fruktóz: a spermium fő energiaforrása.
Citromsav: a sejtszinű anyagcsere-folyamatok egyik központi szereplője.
B12 vitamin: jelenléte a DNS képződés és sejt-érés alapfeltétele. B12 vitaminhiány esetében a spermiumok száma és motilitása jelentősen csökken.
Szelén: nagyon hatásos antioxidáns és fontos szerepet játszik a himivarsejtek farkincájának stabilitásában. Hiányában a spermiumok mozgásképessége minimális lesz.
CoenzimQ10: antioxidáns, anyagcsere serkentő és spermium motilitását fokozó hatással rendelkezik. A spermiumok egészsége és a coenzimQ koncentráció közötti kapcsolatot számos tanulmány bizonyitotta.
C-vitamin: az ondóban természetes állapotban jelen lévő antioxidáns. A C-vitamin kiegészitő adagolása bizonyitottan elősegitette a megtermékenyitő képességet dohányzók körében. (Gondolom a nemdohányzóknál is pozitivan hat...)
Cink: alapvető feltétele az ondó termelésnek. A meddő férfiak körében kimutatták, hogy alacsonyabb az ondó cink tartalma, mint fertilis férfiak esetében.
Folsav: klinikai vizsgálatok szerint a cink és a folsav együtt való kiegészitő adagolása elősegiti a spermiumok életképességét.
Párom a köv.szedte:
E-vitamin 2x150 mg
C-vitamin 2x500 mg
Coenzim Q10 1x30 mg
L-Karnitin 2x400 mg
Cink pezsgőtabletta
Ha sikerült beszereznem Actival C-Max-ot akkor a cinket nem itta. (abbol 15 mg a napi megengedett, pezsgőtabletta pont annyit tartalmaz és a kettő együtt sok lett volna)
Néha Maca Vibe-t
Szelén (már nem tudom mennyit tartalmaz egy kapszula)
Halolaj (ezt 2 hónapja szedi)
Nyers, sótlan tökmag és napraforgó mag.
Én azért szedettem ezt a kombinációt vele, mert olcsóbb volt, mint a Fer14.
Mivel párodnál a szám nagyon jó, csak kicsit lustik, ajánlom az E-vitamint és a szelént. Kolleganőm férjének sok spermium volt, de abszolút nem mozogtak. Csak E-vitamint szedett és 3 hónap múlva a kontrollon tökéletes lett az eredménye.
Ennyit tudtam segíteni...
Kül. mióta próbálkoztok?
Köszönöm szépen a választ :-)
Hát mi már 2 éve és 9 hónapja próbálkozunk!Épp most rendeltem meg a fer14-et!Kár,hogy nem előbb olvastam,de sebaj!Jó drága :-(((De ha segít nem sajnálom rá a pénzt!Azért már várom az okt.20.-át,akkor megyünk a következőre és utána beszélünk a professzorral!Én a hormon eredményeimet nem is tudom még :-( Majd ő tájékoztat a legközelebbi konzultáción!Már úgy furdal a kíváncsiság!!!!Hogy hogyan tovább...egyáltalán nekem milyenek a leleteim..Ma voltam az utolsó napi vérvételen!
Sok jót hallottam én is a Fer14-ről. Kicsit csodálkozom, hogy nem 72 nap múlva kell mennetek, mert ugye állítolag ennyi idő kell a spermiumok újratermelődéséhez. Kíváncsian várom az eredményt. Majd írd meg! :)
Mi 2 éve próbálkozunk, most volt a második sikertelen inszem, épp látógatoban van nálam a vörös hadsereg... :((
Számíthattunk rá, hogy nem sikerül, de csodák mindig történhetnek...úgy látszik, megint nem mi kerültünk sorra... Januárban lombik. Abban bízom.
Szia!Még nem szedi a párom a fer14-et,nem azért kell most mennie majd,hanem 2 alkalommal írták ki neki a vizsgálat!De mindenkinek 2 alkalommal kell itt,akinél minden rendben van is...nem tudom miért!1x egy urológushoz kellett mennünk,aki vizsgálta is,aztán kell mégegyszer külön mennünk a szakvéleménnyel együtt a klinikára spermavizsgálatra! :-((
Ne keseredj el SOHA!!!!!MINDIG BÍZNUNK KELL!!!!! Muszáj!!!!!
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok.
Na, mesélj, milyen lett a 20-i eredmény, javult a kiskatonák aktivitása??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!