Mért van az, hogy 19 évesen gyereket akarok?
Bébiszitelkedj ne csak pár órát hanem hónapokig egy héten többször csak ez után vágj bele egy ilyen komoly dologba
mert akkor nem csak cuki kisruhákat fogsz látni hanem
hisztiző, önálló akkaratal bíró kis emberkéket nem csak cuki babák.
Hirdes oviknál, templomokban, rokkonok barátnők lényeg hogy legy valós tapasztalatod a gyerekről.
Szerintem azért érzed így mert megértél, nem az anyaságra, hanem talán, ha így mondjuk a felnőttségre. Nekem is volt 19 évesen egy iylen időszakom, akkor 1 éve voltam együtt a párommal. Csak az volt bennem, hogy legyen vége a sulinak(amit akkor kezdtem), hogy lehessen...stb A párom iy így volt ezzel...
Ezekután fél évre rá szétmentünk..
Egy idő után a nők többsége a kapcsolat előrelépését egy gyerekben látja, ha boldog, stabil a kap,csolatod, akkor természetes, hogy ennyi idő után megszületik a vágy a baba után. Mondanám, hogy elmúlik, de nem:) Talán így vab jól, de abba gondolj bele, mennyi mindent kell még csinálnod/csinálnotok amíg gyereket vállaltok, és aszerint gondolkodj. Ha nincs ilyen, akkor nem kell várnotok, de szerintem 19 évesen annyi dolga van az embernek még...
Most megint van egy ilyen vágyakozós időszakom, 3 éve vagyok együtt a párommal, és tavaly szeptember óta megőrülök egy babáért, de félek is töle valahol, nehezen terelem el a figyelmemet erről, sok programot csinálunk, felújítunk (1,5 éve lakunk együtt)...stb
Kösd le magad mással...jobb ötletem nincs, Jah és halgass az eszedre! Akkor vállalj babát, ha az eszed és aszíved is azt diktálja
sok boldogságot
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!