Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Akiknek most lesz ov....

Lányok! Akiknek most lesz ov. -uk 7végén!?

Figyelt kérdés
Tartsuk a kapcsolatot! Van valami jó tippetek, hogy biztos sikerüljön! Mi már 3 napja nem akciózunk, hogy a katonák jó minőségűek legyenek :)
2009. ápr. 24. 08:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem hetvegen lesz ovulaciom ha minden igaz. :) En tettem fel azt a kerdest, hogy fokozatosan erosodik az ovulacios teszten a csik...? Szoval remelem, hogy hetvegen pozitivat jelez majd. Sajnos a ciklusaim eleg rendszertelenek. Most is legutobb 42 napra ra jott meg igy mi ugy dontottunk, hogy ket-harom naponta vagyunk egyutt. Ugy erezzuk ezzel megteszunk minden amit lehet. Persze nem szeretkezunk parancsra szora, de valahogy ugy alakitjuk ebbe a honapba a dolgainkat, hogy legyen tobb idonk egymasra. Mult honapba az ovulaciom a ciklusom 28 napjan volt es emiatt lekestunk rolla. A 25-dik napig csinaltam az ovulacios tesztet, persze nem lett pozitv igy feladtam es varatam a mensit. Na amikor megjott 42 napra akkor visszaszamoltam es ra kellett jonnom, hogy a pe-m bizony a 28-dik napon volt es mi pont akorul nem voltunk egyutt. :) Remelem ebbe a honapba osszejon vegre a baba. Meg annyit csinaltunk a fejemmel, hogy vettunk olyan sikositot ami eloresegiti a kiskatonakat meg hosszabb ideig eletben tartja oket kedvezo felteteleket nyujtva nekik a huvelybe es a mehnyaknal. Egy aplikatorral kell befecskendezni kb fel oraval az egyuttlet elott. A dokim ajanlotta. Haaat kivancsi vagyok mi lesz ebbol. Nagyon jo otletnek tartom, hogy tartsun ossze. :) Remelem, hogy meg osszegyulunk itt paran. Jol esik tudni, hogy nem vagyunk egyedul es valahol valaki ugyan ugy izgul mint en. Egyebkent kepzeld, ugy erzem, hogy elegge feszul a bal oldali petefeszkem. Lehet keszulodik valami. Majd fogok ide irni mindenkeppen, hogy mi a helyzet. Megy a drukk, hogy sikeres legyen ez a honap.:)
2009. ápr. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!