Egy férfi tényleg érezheti szex közben hogy a nő terhes?
Figyelt kérdés
tegnap este együtt voltunk a párommal.utána felszólal hangosan ,hogy te terhes vagy!mert valahogy most más vagyok odabent.létezik ilyen?2011. szept. 17. 07:30
21/37 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti. két vetélésem volt tudom mit érzel.Ne add fel.Egy doki küldte nekem e-mailben,hogy 13ezer nőt teszteltek külföldön....Aki kivárta a 6hónapot ahogy azt ajánlották,annál nagyobb esélyel jött be ujabb vetélés ,mint aki nem várta ki.Nekem az első 2009 spontán vet. Majd idén ápr. missed ba. A cikk után felvettem a dokival a kapcsolatot és mindnig utazunk 1,5órát debrecenbe meg vissza aki érti is a dolgát :) mondta hogy nm kell várni (áprilisban 6hót ajánlottak egy másik doki meg megint mást mondott és akartam egy értelmes tényt is aki nem csak beszél vmit amiről fogalma sincs) na erre bátorodva 1x voltunk együtt műtét után 2 hónppal.Azóta 16hetes lesz. Szorítok neked.
22/37 anonim válasza:
még mindig nem sikerült??? már szét ..... a kiváncsiság;);)!!!!!!
23/37 anonim válasza:
énis-énis tudni akarom...naaaaaaaaaa...írj már mi van!!!!! :-DDD
25/37 anonim válasza:
Teszteltél már?
Drukkolok hogy + legyen :)
27/37 anonim válasza:
?????Naaaaaaaa mi vaaaan???
2.vagyok!
28/37 anonim válasza:
csajok szerintem negativ lett azért nem ir nekünk:(!
30/37 A kérdező kommentje:
sziasztok.még nem csináltam meg a tesztet,valahogy nem merem.fura de ez van,sajnos.közben a párom hazajött,így még ő is lefoglalt egy időre,de nem kell idegeskedni,higgyétek el én nálatok ezerszer feszültebb vagyok az eredménytől.tartok tőle hogy megint hormonproblémával állok szemben.de megcsinálom a tesztet mindenképp csak nem tudom mikor merjem:(
2011. szept. 17. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!