Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy férfi tényleg érezheti...

Egy férfi tényleg érezheti szex közben hogy a nő terhes?

Figyelt kérdés
tegnap este együtt voltunk a párommal.utána felszólal hangosan ,hogy te terhes vagy!mert valahogy most más vagyok odabent.létezik ilyen?
2011. szept. 17. 07:30
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
jólvan,összeszedem magam és elugrok dm-be az van itt a közelben.kicsit nagyon izgulok.de fogok írni
2011. szept. 17. 09:11
 12/37 anonim ***** válasza:

Várom!!!!

Hidd el jobb látni,hogy mi van,mert ha meg nincs baba,akkor rossz ha beleéled magad és "hátha-ba".Ha meg van,akkor van nagy öröm!!!!

2011. szept. 17. 09:13
 13/37 anonim ***** válasza:
írj majd :)
2011. szept. 17. 09:18
 14/37 anonim ***** válasza:
Hú, ez izgalmas:) Nagyon drukkolok, írj mi lett az eredmény!!
2011. szept. 17. 09:40
 15/37 anonim ***** válasza:
jaj, ez nagyon érdekes, kíváncsi leszek mi az eredmény! szurkolok, de tényleg kíváncsivá tett, hogy most tényleg megérezte, vagy sem.
2011. szept. 17. 10:11
 16/37 anonim ***** válasza:

sziasztok! mink júniusban voltunk eggyütt, jó azóta már többször is;)nekem június 22-én kellett megjönie voltak mesis fäjdalmaim de semmi az nap eggyütt voltunk és megszólal a párom hé te olyan fura vagy belülröl;) mintha összehuzódott volna a hüvelyem;) mondja nekem nem vagy te terhes mondom neki hülye hogy lennék mikor védekeztünk mindig! na másnap csináltam egy tesztett és erös pozitiv lett utána elmentem orvoshoz és közölte 9 hetes vagyok;) na jó jövöre terveztük a babát de ha most akart jönni mi várjuk;) tehát van ilyen;)

Ird hogy mi lett én is izgulok de nagyon;););)!!!

üdv 17 hetes kismama

2011. szept. 17. 10:47
 17/37 anonim ***** válasza:
Na,mi lett az eredmény...Nálunk is éreszte a párom..És tényleg igaza lett..:D 10hónapos kislány anyukája...:)
2011. szept. 17. 13:13
 18/37 A kérdező kommentje:
sziasztok!megvettem a tesztet,de még nem kell pisilnem,azt pedig meg kell várnom.de ha sikerült megírom az eredményt.jó olvasni ilyenek amiket írtok:),mármint hogy nálatok így alakult.
2011. szept. 17. 14:23
 19/37 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bár kétszer is voltam terhes, sajnos egyik sem maradt meg. Viszont a párom mindkétszer érezte, hogy valami más. Ez tudományosan igazolt dolog, hiszen ilyenkor a méh feljebb húzódik és összezárul, ami miatt szűkösebb lesz a hely a hüvelyben, sőt a fala is keményebbé válik. És mivel a terhesség ugyanúgy vérbőséget okoz, ezért a hőmérséklete is magasabb (37 fok vagy afeletti). Így ezt a szeretkezéskor simán érezheti a párod! Remélem neked sikerült! Drukkolok! Mi két éve várunk rá...
2011. szept. 17. 14:43
 20/37 anonim ***** válasza:

Hali.nekem a mellemen érezte nem belülről :D én meg onnan hogy a nem várt előtt sokat pisilek. Jövőhéten töltöm a 16.at. Nyugi mensi szerű tünet eleinte van utána meg ahogy a méhszallag nyúlik ilyen szurkálós érzés.

Írj!Drukkolok.

2011. szept. 17. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!