Egy férfi tényleg érezheti szex közben hogy a nő terhes?
Várom!!!!
Hidd el jobb látni,hogy mi van,mert ha meg nincs baba,akkor rossz ha beleéled magad és "hátha-ba".Ha meg van,akkor van nagy öröm!!!!
sziasztok! mink júniusban voltunk eggyütt, jó azóta már többször is;)nekem június 22-én kellett megjönie voltak mesis fäjdalmaim de semmi az nap eggyütt voltunk és megszólal a párom hé te olyan fura vagy belülröl;) mintha összehuzódott volna a hüvelyem;) mondja nekem nem vagy te terhes mondom neki hülye hogy lennék mikor védekeztünk mindig! na másnap csináltam egy tesztett és erös pozitiv lett utána elmentem orvoshoz és közölte 9 hetes vagyok;) na jó jövöre terveztük a babát de ha most akart jönni mi várjuk;) tehát van ilyen;)
Ird hogy mi lett én is izgulok de nagyon;););)!!!
üdv 17 hetes kismama
Hali.nekem a mellemen érezte nem belülről :D én meg onnan hogy a nem várt előtt sokat pisilek. Jövőhéten töltöm a 16.at. Nyugi mensi szerű tünet eleinte van utána meg ahogy a méhszallag nyúlik ilyen szurkálós érzés.
Írj!Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!