Amikor a férfi behatol, egyből kijön az előváladék? Vagy csak később? Ezt észre lehet venni? Csak szex elején jöhet ki?
Figyelt kérdés
2008. márc. 9. 15:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem veszitek észre.És nem sokkal az ondo elött jön.
2/8 anonim válasza:
Amikor már kellő izgalomban van akkor jön az előváladék. Nem kell ahhoz külön behatolni. Észre lehet venni. Áttetsző folyékonyabb. Természetesen a férfi orgazmusát megelőzően távozhat. Ezzel nedvesedik be neki is a nemi szerve.
3/8 anonim válasza:
Nem lehet észrevenni, és nem csak egyszer jön, hanem akár többször is. Mi ezért leszünk nemsokára háromgyermekes szülők.
4/8 anonim válasza:
van előváladék kinek előbb kinek később de nem érzi azt a férfi. ha azt akartad tudni hogy lehetsz-e terhes IGEN LEHETSZ ELŐVÁLADÉKTOL IS.
7/8 anonim válasza:
Én meg soha nem észleltem az elovaladekot.
Nem jött ki semmiféle nedv csak a végén mikor elmentem vagyis a sperma.
8/8 anonim válasza:
Bármikor!
Vagy lehet érezni, vagy nem, de legtöbbszöt (!) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!