Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi segitett spermaszam...

Kinek mi segitett spermaszam es minoseg feljavitasara es milyen eredmennyel? Mennyi ido utan?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

végre valaki aki ilyet is kérdez. nálunk 18 millio/ml volt, kapott rá Maca vibet, a kedve jobb lett több sex, antibiotikum, mert prosztatagyull is volt. januárban elmulott a prosztatagyull, de 6 milliora csökkent a szám. 3 honapig szedte most a Clostyt, ami a sex kedvet teljesen levette, jövö héten megy a laborba, nm tudom még hogy használt e.

nálatok mennyi? ir jkicsit

2009. ápr. 23. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nalunk eleve 8 millio volt, amin sajnos egy tesztoszteron injekcio kura nem segitett, semmi nem valtozott. Most dokit valtottunk, akinel ma csinaltunk spermavizsgalatot. Ma 2 honapja, hogy a ferjem szedi a Fer14-et, a Macat pedig 1,5 honapja. Nem tudom, hogy ha esetleg van pozitiv valtozas, akkor az latszani fog-e, mert elvileg 3 honap kell. En nagyon remenykedem, mert mar lassan 3 eve probalkozunk es az ido csak megy. Mar egyszeruen nem tudom,hogy mi segitene, ha ezek nem. Kezdek belefaradni:(
2009. ápr. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!