Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párotok minden gond és kérdés...

Párotok minden gond és kérdés nélkül elment sperma-vizsgálatra?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, párommal 2 éve próbálkozunk. Nődokim mondta hogy előbb párom menjen el sperma vizsgálatra - velem csak utána foglalkozik. Viszont párom húzza-halasztja már 5 hónapja, mindig van vmi kifogás. Kb 10 évvel ezelőtt teherbe ejtett egy lányt(a lány nem akarta megtartani), így azt mondja hogy Vele biztos nincs baj. Persze utána megnyugtat hogy elmegy vizsgálatra, de mindig van vmi kifogás... :( Lehet hogy fél az eredménytől??

Nálatok ez hogy ment? Minden kérdés nélkül elment a párotok?

2009. ápr. 23. 14:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azért örülnék neki, ha minden női vizsgálat csupán egy orgazmusba kerülne. A férfiak sokkal nehezebb esetek.
2009. ápr. 23. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém gond nélkül vállalta a vizsgálatot, amikor kértem. Mondjuk azt mondta utólag, hogy nagyon vacak meg kínos volt az egész helyzet, de szerintem máskor is menne, ha szükség lenne rá. Reméljük, nem lesz.
2009. ápr. 23. 15:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Az OGYEI-be el lehet vinni? És oda kell beutalót kérni vagy külön fizetni?

Talán ebbe könnyebben belemenne párom mint a "helyi mintaadásba"...

2009. ápr. 23. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

2.500 Ft a díja, ha csak azt kéritek.

Telefonszám: 1/363-2229. Itt adnak felvilágosítást, időpontot beszéltek meg. És igen, el lehet vinni. Előtte nemtom hány napig nem lehettünk együtt (azt hiszem 4 vagy 5 nap), meg ugye egyedül sem könnyíthetett magán, de ezt azért csak kibírja.

2009. ápr. 23. 15:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! Holnap fel is hívom őket, meg beszélek párommal is, remélem így már tényleg nem lesz kifogása!
2009. ápr. 23. 15:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is kínosnak találta a helyzetet, de megértette, h ez kell a babához. És hogy nekem sokkal több és kellemetlenebb vizsgálatok következnek majd..

Az, h a párod 10 éve terehrbe ejtett egy lányt, semmit nem jelent. 10 év alatt sokminden történhet.. Meg kell vizsgálni.

2009. ápr. 23. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

szia nálunk másfél év mulva mentünk dokihoz, maszek andrologushoz, aki beküldte a laborba. adtak tégelyt, 20 perc alatt be kellett érni (2 utcára lakunk) nem volt gond, már 2x volt, moszt clostyt szedett, pénteken megy megint jövö héten. egyre nehezebben viseli. nem a mintadást, meg hogy be kell vinni, hanem azt hogy vele van a gond.. ha ujra kezdeném, nem várnék ennyi idöt,. fél év után elmennék dokihoz.

32

2009. ápr. 23. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a Mr. Clinic-be vittük Rusz dokihoz. A kisszoba otthon volt, és én is ott voltam a párommal. :)

1-2 órán belül kellett az anyaggal beérnünk a dokihoz. 15e ft volt. Az eredmény még aznap megvolt, 1-2 órán belül.

Volt manuális vizsgálat is, ez is fontos, nincs-e a herékkel gond, sérv, visszér stb!! Kb 30 másodperc volt, nem fájt, semmi extra. Annyit láttam, hogy bemegy a párom, meg kijön. Azt hittem, nem történt semmi kézi vizsgálat...

www.potenciaklinika.hu

2009. ápr. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!