Vajon úton van már a kis babám?
Beágyazódáskor semmi, de nemvárt elött 1 nappal már tudtam,hogy most sikerült:) Furán éreztem magam,nehéznek éreztem a méhem, feszített vagy mi,igazából soha addig nem éreztem ilyet, plusz amikor levettem a melltartóm este,azt hittem leszakadnak a melleim...másnap halvány pozi lett a tesztem, rá 3 hétre kiderült ikreket várok:)
Drukkolok,de tényleg vigyázz,ne beszélj be magadnak dolgokat,nehéz csalódni!
7 hós ikrek anyukája
Amíg nem ágyazódik be, ami nálad még éppen, hogy csak elkezdődhetett, addig nem nagyon lehet semmilyen tünet, hiszen azt a hormon okozza.
Szerintem várj egy kicsit és ne beszéld be magadnak,mert rosszabb lesz!:)
első vagyok
fél óránként jártam pisilni és tényleg alig ittam, de olyan sok jött mégis, és színtelen volt.
Szia!
Nekem aug 18-án(csütörtök) volt pém (csak aznap este voltunk együtt mert abban az időszakban csak akkor jött haza a férjem a szülinapom miatt)
26-án mentünk nyaralni (következő péntek)ÉS már akkor megnőtt a bal mellem, és én is sűsűn jártam pisilni!Tudtam hogy sikerült :)
Hétfőn csináltam zesztet délután és pozi lett, padig ugye csak csütörtökre nem vártam!Szerdán csináltam azért még egyet az nagyon erős pozi lett!
Szóval nekem már a második és ugyanazok a jelek jelentkeztek 8 nappal a pé és sex után!11 npon csináltam a tesztet és pozi lett!
Köszönöm szépen!:)
...és gratulálok!:))
Sziasztok,nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
7.napon voltam amikor volt pecsételő vérzésem,azóta barnás,enyhe folyásom!A hasam szúrkál,görcsölés is van!
Igazából nem tudom eldönteni,hogy ezek a mestruációm előtti tünetek,vagy lehet-e esélyem kis babára!:)
Szerintetek?
Ez lehet a beágyazódásos vérzés is, de majd meglátjuk mit mutata a teszt!Azért ne bízd el magad, mert nagyon rosszul tud esni, ha nem...:(
De nagyon drukkolok, és írj ha lepisilsz egy tesztet! :)
21 hós kislány és 6 hetes pocakbabai anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!