Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem két terhességem volt és...

Nekem két terhességem volt és ARh negativos vagyok és nem kaptam anti d-t? Most újra terhes lettem. De 9 hetesen elment a babám. Lehet bajom, hogy ebbíg nem vették észre a vércsopotom? Vajon lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lehet de vércsoport ellenőzéskor nem mondták???

Dokidnak nem szóltál???

2009. jan. 29. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Az nagy baj, ha nem kaptál. Az első gyermekkel nem lesz gond a másodikkal van gáz.Orvoshoz kell menni MOST
2009. jan. 29. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
az ARH mit jelent?és az anti?
2009. jan. 29. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
vércsoport A rh negatív...tudod van A, B, AB? meg ás vércsoport, ebből lehet vki rh pozitív s negatív...pozitív az emberiség 85% a amúgy...s anti d t szokták rh negatívosoknak beadni első baba szülés után h ha második baba lesz ne legyen vércsoport összeférhetetlenség
2009. jan. 29. 15:50
 5/12 anonim ***** válasza:
lehagytam h 0 ás vércsoport s van
2009. jan. 29. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
ui mégegy de anti d is csak annak adják be úgy tudom h ha baba más vércsoportú mint ő...mármint (első)baba pozitív...
2009. jan. 29. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha 2 terhességed volt az azt jelenti hogy lett is belőle baba? (mert akkor kellett hogy kapjál mindenképp).

Ha abortusz volt, akkor is mindenképp adniuk kellett volna, hisz nem vizsgálják az abortumot hogy milyen vércsoportja volt, hanem úgy veszik alapból hogy rh pozitiv volt.

Tehát akkor is kapnod kellett volna.

Nem lehet hogy csak te nem tudod hogy kaptál?

2009. jan. 29. 16:05
 8/12 A kérdező kommentje:
összesen 3 vetélés volt.Most utoljára kaptam,a vetélés után.De az orvos fogta a fejét,hogy eddíg nem kaptam.És most tanácstalan vagyok.
2009. jan. 29. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is rh negativos vagyok és volt több vetélésem is. A dokim nagyon odafigyelt rá, hogy még a mütét után megkapjam az antiD-t. 72 órán belül kell beadniuk.
2009. jan. 29. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ha most megkaptad az anti-D-t akkor a köv. terhességnél emiatt nem lesz baj. Az első két vetélés után végeztek valamilyen vizsgálatokat? Nálam például kiderült, hogy a progeszteron hormonnal van probléma.
2009. jan. 29. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!