Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már nagyon türelmetlen vagyok!...

Már nagyon türelmetlen vagyok! Babás görbém lenne? Véleményezzétek.

Figyelt kérdés

[link]

késői Pé em volt.mert 19 ére nem vártam,de késői pé miatt tolódik minden. SZERINTETEK LEHETEK BABÁS????

TESZTEM TEGNAP VAGY SZELLEMCSÍKOS,VAGY TÉNYLEG + LETT,DE NAGYON NAGYON HALVÁNYAN,NEM tudtam eldönteni:-(((

2009. ápr. 23. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem babás vagy a görbe alapján, de pár nap múlva csinálj még egy tesztet!
2009. ápr. 23. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp tesztelni szeretnél, akkor vegyél Clearbluet. Szorítok, hogy sikerüljön, szép a görbéd!! Írd meg az eredményt!! :-))
2009. ápr. 23. 09:09
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást,rettentő türelmetlen vagyok,de lehet ismét csalódás ér,és inkább h.végén tesztelek.de megirom bármi is lessz az eredmény.
2009. ápr. 23. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A hődből egyenlőre annyit lehet megmondani hogy volt tüszőrepedés. Ha nem esik le 5 nap múlva akkor lehet mondani hogy valószínű baba. De egy egészséges nőnek ilyesminek kell lennie a görbének, pé után felmegy, és menzikor leesik a hő. Ha sikerült a megtermékenyítés, akkor a teszt kb a nem várt előtt 1-2 nappal legkorábban mutatja ki. Az előző teszt biztos azért lett szellemcsíkos, mert sajna ezeknél a mai teszteknél, ha túl korán tesztelünk akkor ilyen lesz. Olyan mintha....de nem. Sajna nekem is rengeteg ilyen tesztem volt, (One minute, Lily) csak szellemcsík. Viszont amikor tényleg baba volt a nem várt előtti délután összetéveszthetetlenül egyértelmű 2 csíkos lett mind a kettő.

Viszont jó sokat voltatok együtt, így nagyon sok az esély a babára!

Kívánom hogy 2csíkos egyértelműt tesztelj, de ne légy türelmetlen. :) Ha ott a baba, akkor 4 nap múlva is ott lesz!

Drukkolok és majd írj! :)

2009. ápr. 23. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Az lemaradt az elejéről, hogy ha sikerült a megtermékenyítés a hő menzikor nem esik le.

Utolsó voltam.

HAJRÁ-HAJRÁ :)

2009. ápr. 23. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!