Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos mellett valaki lett már...

Pcos mellett valaki lett már terhes? Metformint szedett már valaki? Használt?

Figyelt kérdés
Nekem ma derült ki hogy az van.Az orvos azt mondta hogy nem kezel vele próbáljak spontán teherbe esni.Menjek el másik orvoshoz?A mensim csak hébe hóba jön meg.
2009. ápr. 22. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 22. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi de elég bunkó a dokid! Miaz hogy nem kezel vele? Neki ez lenne a dolga hogy segítsen ha teherbe akarsz esni! Én is pcos- vagyok és hála az égnek a második dokinál megtudtam állni, nagyon segítőkész és rendes doki. Most ott tartunk hogy van rendszeres mensim és már peteérésem is , eddig egyik sem volt, és amikor mentem akkor mondta hogy hajrá és kész segíteni.Igaz hosszú utat kell végigjárni a baba érdekében, de tudom hogy megéri. Sok-sok gyógyszer( peteéréstserkentő, tüszőrepesztő, sárgatesthormon tabi stb.) Kitartás és semmiféleképpen ne keseredj el mert lehet babája egy pcos nőnek is csak kicsit nehezebben mint másnak. Fel a fejjel és keress egy másik orvost!!!
2009. ápr. 23. 07:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. ápr. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!