Mitől függ, hogy rövid, vagy hosszú protokollt alkalmaznak lombik esetében?
Köszönöm szépen a biztatást, most minden jó szó rám fér :)
Egyrészről nagyon várom már, mert hátha most sikerül egy babót összehozni, másrészről egy picit félek is tőle, hogy minden rendben menjen addig is...
Szia! Csütörtökön már leszívás lesz, szóval jól megy már a szurizás, tényleg nem bonyolult :) Az első meglepően gyorsan ment, de úgy voltam vele, hogy egyszer úgyis túl kell esni rajta, szóval böktem :)
Most azon kattogok, hogy nehogy csütörtökig eltűnjenek a tüszőcskék, mert az egyik oldaliak már jók, a másikon még csak 13 mm-esek, és eléggé fájok már...
Mindig van min aggódni, és ez a + teszt után még inkább így lesz, nagyon remélem, hogy sikerül :))
Köszönöm, hogy írtál :)
Deee, kaptam, csak sosem lehet tudni, félek azért tőle :)
Megint elhalasztottuk a leszívást, péntek a végleges időpont. És ha minden jól megy, akkor szerdán kapom vissza a picúrokat, ha ők is úgy akarják :)
Pécsre járunk, bár már több helyen megfordultunk.
Ez az első lombik, és a 16. napig kellett szurizni, leszívás ma volt a 18. napon. Jól elhúztam, de a kezdeti 7-hez képest így 10 sejtet tudtak leszívni :)
Vasárnap kell telefonálnom, hogy mi a helyzet, és szerdán kapom vissza a picikéket, remélem lesz is mit visszakapni...
Köszi a drukkot eddig is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!