Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, akiknek már régóta...

Ketteske kérdése:

Lányok, akiknek már régóta nem sikerül teherbe esniük, hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Én 32 vagyok, 6 hónapos terhesen meghalt a babám. Félek, hogy mire ezt kiheverem lelkileg és újra próbálkoznánk, már kifutok az időből. Ti hogy vagytok ezzel?
2009. ápr. 22. 11:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. Rettenetes lehet.

Én 30 vagyok. Nálam nemrég diagnosztizálták az endometriózist és már hallottam orvostól hogy nem is lehet babám.

Nem hiszem, hogy kifutunk az időből, bár néha én is igazságtalannak tartom a helyzetet amiben vagyok.(és szerintem sokan vagyunk így).

Más fiatal felelőtlen és hopp baj van. Én egész életemben mióta szexuális életet élek úgy érzem felelősség teljes voltam. Mióta pedig babát szeretnénk sorra jönnek a pofonok, a betegségek, a csalódás.

Nagyon sok kitartást kívánok. A párod biztos segít átvészelni ezen a nehéz időszakon.

Nagyon szorítok Nektek.

2009. ápr. 22. 11:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 25 éves leszek jövő hónapban és november óta nem esek teherbe. 4 nap múlva várható a köv. menstruációm, meglátjuk, hogy mi lesz, bár egyre inkább azt érzem, hogy most sem jött össze. Orvosnál még nem voltam, még reménykedek, hogy magától sikerül.
2009. ápr. 22. 11:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom..

Én 29 éves vagyok, és 3 éve próbálkozunk..csak reménykedem hogy most talán sikerült, most szombatra nem várom.

Furcsa, amikor 15-16 éves voltam, azt mondtam hogy 30 éves koromra már 2 gyerekem lesz. Most meg az elsőért is évek óta küzdünk..

2009. ápr. 22. 11:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon sajnálom! Nekem is második baba ( még csak 6. hét ) és az előző terhességem nekem is vetéléssel végződött. Jövő hónapban leszek 32.

Nem lesz késő ne félj, sokan szülnek 35-38 évesen! Anyukám 38 volt, amikor én születtem és sehol nem láttuk ennek hátrányát.Erőt és kitartást kívánok Neked! Eljön az az idő biztosan, amikor újra készen állsz majd, meglátod!

2009. ápr. 22. 11:58
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

úgylátom énvagyok itt a különc. Én 2.5 éve probálkozunk és 20 vagyok. a férjem 23. Légyszi ne engem irjatok és pontozatok le. éncsak a kérdésre válaszoltam.

Míg valaki megkérdezi én ezt megelőzöm leirom igen anyagilag is megvan mindenünk egy baba felnevelésére. ház kocsi minden és nem hitelből!

2009. ápr. 22. 12:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

Szerintem sem lesz késő!A kor nemszámít az a lényeg hogy legyen akár mikor is!Még 40 évesen sem késő!Akkor is kitudsz hordani egészséges babát!Tudom mit érzel bár engem nemsokan értenek meg mennyire fáj nekem .Korán értem és már nagyon szeretnék anyuka lenni!Sok sikert kivánok neked!és legalább te biztosan tudod hogy lehet gyereked!

2009. ápr. 22. 12:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 26 éves vagyok, s még Nekünk sem jött össze a baba. Páromnál minden rendben, nekem van PCOS-em. Kezelnek, s remélem hamarosan eredménye is lesz a kezelésnek!

Ne fél, még közel sem vagy annyi, hogy kicsúsznál az időből!

2009. ápr. 22. 12:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Én 29 éves leszek. Januárban próbálkoztunk előszőr, és azonnal össze is jött. Ezt csak azért írtam le, mert ebből is látszik, hogy nem a kor számít. Ami viszont a másik része a dolognak, hogy sajnos 2 hónaposan elhalt a terhességem. De az legalább kiderült, hogy a teherbeeséssel nincs probléma.
2009. ápr. 22. 12:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon sajnálom!Én 24 vagyok, párom 32.Ez volt a 3 hónap, hogy próbálkozunk!Most új hónapban új reményekkel!Te se add fel!Minél előbb jön a köv. baba annál előbb túl leszel rajta!Kitartást!
2009. ápr. 22. 12:28
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 éves vagyok,most várom második gyerekemet.Pajzsmirigy alulműködésem volt,kezelés után rögtön terhes lettem.Mindenkinek melegen ajánlok egy endokrinológiai vizsgálatot!Sok sikert mindenkinek!
2009. ápr. 22. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!