Segített már valakinek valami lelki gyógymód hogy teherbe essen? Pl. Kineziológus?
A kineziológia rengeteget tud segíteni. De én inkább abban hiszek, hogy jönni fog, amikor annak itt az ideje. Ez biztos sovány vígasz most neked, de hidd el, hogy minden okkal történik. Majd meglátod, ha megszületik, hogy érdemes volt Rá várnod.:))) Szorítok Neked!
Amúgy a kineziológiát én megpróbálnám. Csak jókat hallottam róla.
Szia!
Én sokáig jártam kineziológushoz, pl. a nagyon heves allergiám miatt, amitől március-október között szinte élni sem tudtam, se gyógyszer, sem injekció nem segített. 5 alkalom elég volt hozzá, hogy azóta (4 éve lesz most) teljesen tünetmentes vagyok! Öcsémnek is voltak gondjai, neki is segített és van egy barátom aki ezeket hallva elment és a cukorbetegsége sokkal enyhébb lett, 8 lövés helyett fele elég volt neki! Menj el (remélem jót találsz, ez sem mindegy), mert ez sokmindenben tud segíteni gyógyszerek nélkül úgy, hogy a lelkedet gyógyítja. Minden betegség ebből fakad.
Sok sikert! (győr-sopron megyében van az akit én tudok ajánlani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!