3napig volt az ovus tesztem pozi, együtt is voltunk mind a három nap. Szerintetek sikerülhet a baba?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:50
21/24 A kérdező kommentje:
Igen bejelöltél,visszaigazoltam!
Uramatyám...mennyire gyönyörűséges kicsi babád van!!! :))
Igen,édes a párom..ma korán ment el nem kaptam reggelit sem..hát majdnem telefonáltam egyet a klotyó manóval! :D
Próbálok csak annyit kint lenni amennyi nagyon muszály..pláne hogy bujkál is bennem egy kis nátha! :(
Ti is vigyázzatok magatokra!!!
Igen..rettentő gyorsan telik az idő,pont tegnap beszélgettünk a párommal hogy észre sem vesszük,és megyünk szülni..és még annyi dolgunk van még megérkezik a pici!
Képzeld,van 4ds uhm..hát egy nap 100xmegnézem..és mindig elsírom magam..egyszerűen levesz a lábamról..az a szeretet,az a nyugodság ami már most árad belőle..az egyszerűen csodálatos!!!
Puszi.
2011. nov. 18. 12:08
23/24 anonim válasza:
Mivel írtad a neved, megnéztelek Facebookon, így 10+ év távlatából... És egy nagyon szép szőke, 10 év körüli kislányod van... Na ilyen egy igazi sikersztori! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!