Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3napig volt az ovus tesztem...

3napig volt az ovus tesztem pozi, együtt is voltunk mind a három nap. Szerintetek sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Juppijéééé!Látod mondtam én hogy ott a baba,csak pozitívan kellett hozzá állnod!!!Nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!Vigyázz magatokra,nagyon boldog babavárást kívánok Neked!Továbbra is csak a jóra gondolj!Sok puszi Nektek!Néha majd írj mi újság veletek!
2011. szept. 22. 07:41
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!!

Hát igen,nagyon rá éreztél! Álmomban sem gondoltam volna hogy tényleg sikerülni fog!!

De ma már a harmadik terhességi teszten is tul vagyok..ami ennél erősebb nem is lehetne!

Jöv.hét péntekre kaptam idő pontot a dokihoz,majd írok hogy mi ujság volt!

Itt az én picikém:[URL] [link]

Nagyon boldog vagyok! :)

Szép napot Neked!

puszi.

Szia!

2011. szept. 22. 13:52
 13/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szép kis teszted van:-))))El sem hinnéd mennyire örülök Nektek!Olyan jó jó híreket kapni!

Akkor majd írj!Puszi!

2011. szept. 23. 08:37
 14/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Itt a pici babám!

[URL] [link]

Én már most gyönyörűnek látom őt!!!! :) Szerelemes lettem! :)

A doki szerint 5hetes,de most néztem a papírom,és elszámolta,mert utolsó menszinek 08.21helyett 08.31et írt!

A terhes kalkulátor szerint 5+5hetes.

De azért kiírom kérdésbe hogy ki mit gondol a kép alapján.

Eddig még minden rendben van,picit hányingerem szokott lenni meg szédülők,pocim fájdogál,rengeteget járok pisilni...de nem baj,imádom az összes tüntet!

Legközelebb 2hét múlva megyek dokihoz!

Puszi:Kriszti

2011. szept. 30. 21:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Ui: elég rossz minőségű ezen a kép,majd megpróbálok szebbet feltenni ami fényképezővel készült! :)

puszi.

2011. szept. 30. 21:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Már most nagyon cukkendárééé!!!Kis tünemény!Édes egy "teher" az biztos!Érte mindent kibír az ember!A rosszullétek a 12. hét környékén megszűnnek,addig kitartás!Jaj annyira szép és és jó az amit Te most átélsz!Örök élmény minden egyes perce!Mi is a párommal még az idén elkezdünk dolgozni a kistesón!(nov.-dec. környékén)Már nagyon várom hogy újra én is pocakos legyek!Fejem a tejcsit a lánykámnak még,de decemberben legkésőbb(nov.30-án lesz 1 éves és már ihat sima tejet is)abbahagyom,és akkor hajrá!

Én is mindig a kalkulátort néztem,meg hozzá olvastam hogy mi lehet most a pocaklakóval ott bent.Jó kis dolog ez!

Akkor legkésőbb 2 hét múlva "talizunk".Nagyon izgulok értetek!Addig is jó legyél,pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Sok puszi Nektek!Judit

2011. okt. 1. 11:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap voltam dokinál,meg néztem a kis szarosomat,már 1,5cm..és dobogott a pici szíve is..mikor meghallottam el is sírtam magam,talán a világ legjobb érzése közé lehet sorolni! Minden rendeben van vele,ügyesen fejlődik! Most 8hetes kis mami vagyok!

Jövöhéten megyek védő nénihez is,aztán lassan felhívom a magán dokit,hogy őt szeretnénk,és mire kapok időpontot már itt is van a 12hetes u.h!

A rosszul léteim hál istennek nem minden naposak,hányni még nem is voltam szerencsére,csak nagyon kemény hányingerem van..de ezeken kívűl minden rendben van!! Nagyon boldogok vagyunk!!

Hát nagyon sok sikert kívánok Nektek a kis tesóhoz..remélem minél előbb sikerrel fogtok járni!!! Én nagyon drukkolok Nektek!!!!

Majd jelentkezem ha lesz új fejlemény a kicsi babámról!

Szép Hétvégét kívánok Neked!

Szia! Kriszti

2011. okt. 15. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon örülök Nektek,hogy jól vagytok,hogy boldog vagy!!!Én is elsírtam magam amikor meghallottam a picikém szívhangját annó:-)

Csak így tovább!Majd írj mi történt veletek!Ha tudsz feltenni UH-os képet a babádról,akkor szívesen megnézném!A rosszulléteid hamarosan elmúlnak és helyette nemsokára érezni fogod a pocaklakód mocorgását:-))))Nagyon jó érzés!!!

Mi is lassan belekezdünk a kistesó összehozásába!Már várom nagyon!

Sok ölelést és puszit küldök Nektek!Judit.

2011. nov. 15. 15:37
 19/24 A kérdező kommentje:

Szia!!

Tegnap voltunk a 12hetes genetikai ultrahangon,minden rendben van a babával..de biztos ami biztos vért is vetettünk,és az is jó lett! ugy hogy egészséges a kicsi lányom!

Egyébként jól vagyunk,a 11héten hánytam 3napig..de azóta ágyba kapom a reggelit és minden okés!

Ha fent vagy facebookon akkor jelőlj be és nézd meg a drága picikémről készült képeket! :)A teljes nevem hegedűs krisztina,szőke hajam van és gödöllői vagyok!

Veletek miujság van?? puszillak

2011. nov. 17. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Jaj hogy telik az idő!Már 3 hónaposak vagytok:-)))Örülök neki hogy egészségesek vagytok,vigyázz magatokra ebben a hidegben és pihenj jó sokat bent a meleg szobában!Nagyon rendes párod van hogy kényeztet!Ilyenkor nagy szüksége van rá az anyucinak,meg arra is hogy nagyon szeressék! Ha minden igaz,akkor bejelöltelek facen(bár ott nem találtam a piciről képet)!Ha mégsem,akkor Kis Judit vagyok Tápiógyörgyéről.Puszi!
2011. nov. 18. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!