Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esem teherbe 3 éve...

Miért nem esem teherbe 3 éve ha minden hormonom jó a párom spermái tökéletesek, a petevezetőim átjárhatók és van pém is minden hónapban uhn 3-4 tüszőt szoktak látni akkor miért nem jön a babó?

Figyelt kérdés

Már annyira el vagyok kenődve , nem tudom mit tegyek , már talán soha nem lesz , és kezdek belebolondulni ebbe a 3 évbe.... :-((((

Miért pont nekem nincs gyermekem más olyan könnyen teherbe esik én miért nem??????

Miért én???????????????!!!!

2009. ápr. 21. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én irtam neked a HormeelS cseppeket.A férjednek meg ajánlanám a Maca Vibét kezdjen el szedni!Remélem hamarosan jó hirekkel szogálsz majd!
2009. ápr. 22. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az összeférhetetlenség felmerült már bennetek? De igazán ez már a legrosszabb dolog, ami történhet veletek. Egy ismerős házaspárnak szintén nem lehet közös gyereke, mert egyszerűen összeférhetetlenek. A pasasnak már mondta az orvos (!), hogy ha saját gyereket akarnak, igazán beengedhetné néha a postást is... Két örökbefogadott gyermekük van

MIndkettőnek lehet külön-külön gyermeke, de együtt nem

2009. ápr. 22. 12:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Mindenkinek köszönöm szépen de azt tudom akivel most vagyok párom 6 éve ha tőle nem lehet babám mert valami kiderül hogy nem lehet akkor nekem nem kell babó akármennyire is szeretném és a rögeszmém nem tudom elképzelni hogy másnak szüljek gyereket és nem is akarok , akkor inkább lemondok az anyaságról , most kérlek titeket ne itéljetek el emiatt , és ne mondjatok olyat nekem hogy akkor meg sem érdemlem a babát mert nem érzem igy mindent megadnék egy babáért csak azzal az emberrel akivel az életemet képzeltem el akinek a saját életemet is odaadnám mert fontosabb mint az enyém , és ha nem lehet babó akkor nem kell másnak nem szülök , bár nem lennék meglapődve ha soha nem lenne mert az apa nagynénémnek sem lehetett igaz akkor még fejletlen volt az orvostudomány de neki kicsi a méhe és azért nem lehetett még anno , nekem nem kicsi a méhem de lehet arra a sorsra jutok mint ő , mert 3 testvérem van mindenkinél volt valami baj a babákkal egyik testvéremnél sem sikerült a babaprojekt tökéletesen a nővérem 4 hónapodsan vetélt el a másik nővéremnek 3 naposan meghalt a kisfia mert nem vették észre hogy idegcsőelzáródása van csak a 36. hétban a bratyóméknál méhenkívüli lett az első kettő , nekem meg össze sem jön.....
2009. ápr. 23. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hát ez kész családi tragédia!Sajnálattal olvastam a leirtakat!Akkor neked nem a Hormeel cseppeket ajánlanám,hanem az egész családodnak,a férfiakat is beleértve az Antioxant cseppeket vagy kapszulát!Ennek a hatása teljes sejtregeneráló,újitó,elsősorban segiti a petesejt,spermium frissitését,teljes belső megújulást!Próbáljátok ki!Teljesen megértelek,hogy ennyire kész vagy én se lennék helyedben másképp!Fel a fejjel,kitartás!

Jó egészséget az egész családodnak!

2009. ápr. 24. 13:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amit a két kommentedben leírtál, abból arra következtetek, hogy (nem bántalak, ne érts félre!!!) benned vannak tudat alatti blokkok, ezeket kéne feloldani. Félsz egy esetleges vetéléstől, félsz, hogy baja esik a picinek, akire annyira vágysz. Ha már ennyi mindent kipróbáltatok, próbálj egy kicsit a kinezológia felé tekinteni. Adok neked egy email-címet, ahová írd le azt, amit nekünk leírtál, kérj egy kapcsolatfelvételt. Én mindenesetre nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy összejöjjön végre, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! shardan999@gmail.com
2009. ápr. 25. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak a genetikai összeférhetetlenségnél nincs remény, az immunológiainál van! Hiszen akkor csak azt kell elkerülni, hogy a fehérvérsejtjeid megöljék a spermiumokat. Ezen lombikkal lehet segíteni. Szerintem tényleg meg kellene nézetnetek, hogy nem erről van-e szó, mert 3 év az sok idő. És így simán sikerülhetne lombikkal.
2009. ápr. 29. 11:16
 17/18 anonim válasza:
Hat szerintem ne nezz oda a penznek hanem nyomas kulfoldre!!!!!!!Egy eselyt adj meg magatoknak annyit meger!!!Penzed lehet kesobb lessz de mind hiaba ha nem lessz babo.Ez olyan dolog h nem szabad az idot es a penzt nezni hanem mindent meg kell tenni.Egyszoval irany a szakember!!!!
2010. ápr. 15. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Na mizujs?Írj valamit magadról hogy mi a helyzet.
2010. ápr. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!