Miért nem esem teherbe 3 éve ha minden hormonom jó a
párom spermái tökéletesek, a petevezetőim átjárhatók
és van pém is minden hónapban uhn 3-4 tüszőt szoktak
látni akkor miért nem jön a babó?
Figyelt kérdés
Már annyira el vagyok kenődve , nem tudom mit tegyek , már talán soha nem lesz , és kezdek belebolondulni ebbe a 3 évbe.... :-((((
Miért pont nekem nincs gyermekem más olyan könnyen teherbe esik én miért nem??????
szia gondolom ha már 3 éve igy vagytok, sok sok mindent kiprobáltatok, kiszámoltatok, meg pé teszt stb.. hömérö.. ennél több tanácsot nem igen lehjet adni, csak egyet, amit mindig hülyeségnek tartok ha nekem is mondják, hogy nyugi, és majd akkor könnyen összejön. mi 28 honapja vagyunk igy, bár nálunk kevés a sperma..
akartam valami nagyon okosat irni, de nehéz.. már csak talán az marada, hogy nem fértek össze..
2009. ápr. 21. 21:33
2/18 anonim válasza:
Hát ez tényleg nagyon borzasztó! Biztos, hogy meg is reped a tüsződ? És csak úgy magától van 3-4, vagy szedsz valami gyógyszert? Mert 3-4 az kicsit sok csak úgy spontán. Egy is elég lenne.Sajnos nem hiszem, hogy mi okosabbak tudunk lenni mint az orvosok. Mit mondanak? Nem kéne orvost váltanod?
2009. ápr. 21. 21:34
3/18 anonim válasza:
Jaaj, picit nyugodj meg, nem szabad ennyire stresszelni. Tudom jól, hogy vigasztalhatatlanul fájdalmas ez, nekem három és fél éve nem jön össze. Most azt próbálom, hogy együttlétekkor nem arra figyelek, hogy bárcsak most sikerülne a baba, hanem csak a páromra figyelek, elengedem magam és megpróbálok teljesen ellazulni. És a legfontosabb, hogy ne mondj olyat, hogy neked már sosem lesz, mert sajna a negatív gondolatnak iszonyat teremtő ereje van. Ehelyett inkább azt a gondolatot lásd magad előtt, hogy igenis lesz picikétek. Képzelj el egy ilyen jövőképet, programozd az agyadat, és tényleg, a negatív gondolatokat tessék elfelejteni! Sok sikert kívánok neked, hidd el, sikerülni fog!
2009. ápr. 21. 21:34
4/18 anonim válasza:
Szia!Ne legyél elkenődve.Én pont igy voltam,azt mikor nem gondoltam rá,meg lemondtam róla,akkor estem pont teherbe.El se akartam hinni!Próbáld ki a Hormeel S cseppeket,ez egy homeopátiás szer,hátha segit!Vesziteni nem vesztessz vele!
2009. ápr. 21. 21:35
5/18 anonim válasza:
Mi is pont márciusban volt 3 éve hogy próbálkoztunk.És nem telt le a 3 év mert abban a hónapban maradtam terhes.Én csak azt tudom mondani amit magamon tapasztaltam.Nézz jól magadba és vizsgáld meg a lelki állapotodat.Én akkor estem teherbe amikor tök nyugodt voltam és úgy éreztem hogy annyira imádom a férjem stb.Mi természet gyógyászhoz is jártunk és ő is mondta ez a lelki dolgot de nem hittem neki.Aztán végül ha magamba néztem rájöttem valamilyen szinten igaza van.Lehet hülyén hangzik de fontold meg.Sok szerencsét!
2009. ápr. 21. 21:54
6/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Köszönöm szépen a jó kívánságokat meddőségiba járunk már egy ideje , és nem tudják miért nem jön a babó nem szedek semmen hormon gyógyszert csak iszom a cickafark meg a palástfű teákat és attól van ennyi pém mert anno mikor szedtem a clostit akkor még attól sem lett pém mióta teázom azóta van ennyi tüszőm , és mégsem jön a babó , volt 1 év amikor rossz volt kapcsolatunk majdnem szétmentünk csak sex volt köztünk más nem akkor voltam abban az egy évben ugy hogy nem kell nekem még gyerek és akkor sem jött , szedtem vitaminokat , folsavat , a hormeel-s cseppet még nem próbáltam de lehet ki kéne azt is , nem vagyunk összeférhetetlenek mert voltunk már ilyen teszten is , azt mondták negatív , a dokik nem tudják mire fogni csak pszihés okokra , de ha 3 hónapon belül nem jön akkor inszem de én beleörülök ebbe a még 3 hónap még ennyi hónap és mindig csak a nagy semmi van a végén , undorító a magyar nőgyógyászat , már gondoltam külföldre kéne menni csak az meg iszonyat drága , és átérzem azoknak a sorstársaknak a fájdalmát akiknek szintén nem jön a babó de remélem szerencsésebbek lesznek mint én , mert ugy érzem , nincs erőm tovább harolni....és nem vagyok az a sajnálkozós tipus de egyszer nálam is elszakad a cérna ....
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató kedves válazsait...
2009. ápr. 21. 22:14
7/18 anonim válasza:
Látod mennyien vagyunk még így!Én ugyan még"csak" a második éven vagyok túl de már most elegem van az egészből!Annyi pénzünk van a vizsgálatokban amiből más már egy gyereket fel is nevelt!Én is mindíg azt kérdezem miért nekem nem sikerül és már szinte egyfolytában bőghetnékem van ha erre gondolok!Már kész a baba szoba is és ÜRES!Irigyelem azokat akik tudnak pozitívan gondolkodni nekem sajna ami állandóan az eszemben van az a nagy NEM!!!Egy ismerősöm nagyon hisz a vonzás törvényében,megpróbálom hátha nekem is megy és ha nem én feladom!Én hiszek abban,hogy az egyetlen bajunk,hogy csak a kudarcot érezzük és emiatt nem tudunk szabadulni és teherbe esni!
2009. ápr. 21. 22:23
8/18 anonim válasza:
Szia két dolog eszembe jutott, amiről nem írtál, lehet, hogy még nem nézték?
Az egyik a cervix nyákjának spermaáteresztő képessége, mert lehet, hogy át se jutnak szegények.
A másik meg a genetikai összeférhetetlenség, nem tudom, hogy arra van-e vizsgálat?
Egy a lényeg, ne görcsölj, mert az óriási gátat vet a sikerességnek, én se hittem el, de nálunk is bevált.
Akkor sikerült, mikr bevettem a lesz@rom tablettát...
Minden jót!
2009. ápr. 21. 23:22
9/18 anonim válasza:
Előtted válaszoló vagyok!Hol lehet olyan tablettát kapni?:)Nekem is kellene!!!Én minden hónapban be veszem de aztán hó végére már immunis leszek rá!:(Csajok!Ijet miért nem gyártanak?20%-os teherbeeésből egyből lenne 80%a statisztika!!!Meg keresem az összetevőket és CSINÁLOK!!!Addig meg kitartás mindenkinek akinek ugyanaz a "cipője"!
2009. ápr. 21. 23:48
10/18 anonim válasza:
Egyetértek a 2-vel előtti válaszolóval, szerintem is meg kellene nézetni, hogy nem összeférhetetlenségről van-e szó. Nem tudom, hogy hallottál-e már erről, de ha egyszer egy hüvelyi seb miatt a párod spermája bekerül a vérkeringésedbe, akkor onnantól kezdve az immunrendszered ellenanyagot termel ellene. Szóval nem tudsz teherbe esni, mert a fehérvérsejtek legyilkolják a spermákat, mielőtt azok a petesejtet elérhetnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!