Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemre készülünk. Szerintetek?

Inszemre készülünk. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Inszeminácóm lesz ebben a ciklusban. A férjemnek a klinikán kell leadnia a mintát. A férjem elég izgulós, és a spermavizsgálatot is csak másodjára tudták megcsinálni, mert annyira kevés volt a mennyisége. Félek, hogy nem fog valami jól produkálni. Az érdekelne, hogy szerintetek kevés mennyiséggel is megcsinálják az inszemet???

2011. szept. 9. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ebben a ciklusban lesz inszemem.

Az csak akkor és ott fog kiderülni, hogy megcsinálják-e, de szerintem igen. Nem tudom, nektek miért kell megcsinálni az inszemet, de sok olyan pár van, ahol a férjnek kevés a spermája, vagy nem elég mozgékony, stb. Szóval szerintem megcsinálják, ha kevés a minta, akkoris. Meg ugyis preparálják a mintát, szóval megtisztítják és a legharciasabbakat küldik bevetésre :)

szorítok Nektek!

Hanyadik ciklusnapon vagy?

2011. szept. 9. 12:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Ma vagyok a 4. ciklus napon. Tegnap óta szedem a clostit és vasárnaptól 4 napon át injekció a hasfalba. Teljesen meglepődtem, mikor kiírták az injekciót is én azt hittem csak clostit kell szednem+tüszőrepesztő. Neked is írtak injekciót?

2011. szept. 9. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van injekció, az 5., 7., 9., és 11. napon merional, a 11. napon a doki megnézi a tüszöket és megmondja, h a tüszörepesztöt mikor kell beadni. Nekem a mai a 8. napom, ha minden jól megy, a jövö héten meglesz az inszem.

Nekem is hasfalba mondták, de nem merem magamnak beadni, eddig a háziorvos beadta, de sogornöm adja majd holnap.

2011. szept. 9. 16:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát nagyon szorítok neked, hogy minden rendben történjen. Nekem csütörtökön kell mennem uh-ra és utána mondják, hogy mit hogyan tovább, de én már nagyon izgatott vagyok.

Egyébként én sem merem beadni magamnak az injekciót. Megyek holnap az ügyeletre. Ha eszedbe jut, kérlek leírnád, hogy milyen volt az inszem! Köszi

2011. szept. 10. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem ma délelött sogornöm adta be a 3. merionalt. Hétfön megyek uh-ra, akkor mondják meg, mikor kell a tüszörepesztöt beadni. Remélem nem éjjel 2kor:)

Természetesen megírom :)

Kellemes hétvégét!

2011. szept. 10. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én már túl vagyok az inszemen, múlt hét pénteken csinálták. Úgy izgulok, hogy sikerült e? Nagyon szurkolok nektek is.
2011. szept. 11. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok!

Megvolt az uh-om, a doki szerint még nöniük kell a tüszöknek, lehet, h lesz még egy 5. merional szuri is. Szerdán kell mennem megint, lehet eltolódik az inszem. Remélem azért nem fújják le, mert akkor összetörnék...

Amugy összesen 11 dbot számolt össze, majd látjuk, mi lesz.

Voltál ügyeleten? A többit háziorvossal adatod be?

2011. szept. 12. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy még várnod kell. Ha látott tüszőket hátha nem fújja le az inszemet. Voltam az ügyeleten, tegnap pedig a háziorvosnál, de ma erőt vettem magamon és én adtam be. Úgyhogy holnap is én adom, utána pedig remélem már csak a tüszőrepesztő szurit kell, és aztán inszem.
2011. szept. 13. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdezö!

Neked minden nap kell merionalt beadni?

Nekem másnaponte kellett a 4et beadni. Nem értem.

De holnap megint uh, és már talán tudni fogom, mikor lesz az inszem:)

2011. szept. 13. 18:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Bocsi csak most vettem észre, hogy válaszom érkezett. nekem gonal f 300-at írtak ki és egymás utáni napokban kellett beadni. Holnap lesz a ciklusom 10. napja és megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Neked mi volt ma az uh-gon? Meg van, hogy mikor lesz az inszem?

2011. szept. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!