Kinek mit mond az orvos?
Figyelt kérdés
Arra az elhatározásra jutottunk hogy szeretnénk babát.El is mentem a nőgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon, rákszűrés, emlővizsgálat stb.Én szedtem fogamzásgátlót.Kérdeztem, hogy mikor lehet próbálkozni és azt mondta, hogy várjunk három hónapot és utána lehet.Nektek mit mond az orvos miért kell három hónapot várni?És mik a tapasztalatok?Minden orvos ezt vallja?2011. szept. 8. 14:42
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Diane 35-öt szedtem
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Sajnos én is PCO szindrómás vagyok.Akkor azt gondolom, hogy nekem sem kellene túl sokat várni,mert nekem sincs peteérésem.Voltam már egyszer terhes két évvel ezelőtt és akkor sem vártunk a második hónapban lettem terhes.Sajnos akkor elment a babánk.Nem derül ki az oka hogy miért.A 12 héten.Azt szeretném kérdezni hogy kellett-e neked szedni valamit?Metformin tartalmú tabit vagy bármi mást?
2011. szept. 13. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!