Teljes szívvel, őszintém tudtok örülni mások babájának, miközben nektek nem sikerül teherbeesni?
Hát becsülöm azokat,akik őszintén tudnak örülni! Pedig én a másik oldalon vagyok, nekünk elsőre összejött. De én tudom,hogy nem tudnék tiszta szívből örülni más babájának. Sajnos ez van! Ahogy én sem várom el,hogy nekem örüljön olyan,akinek nem jön össze. A férjem unokatestvéréknek két éve nem jön össze, és sajnos úgy néz ki,hogy nem is fog. Valamelyik este nálunk volt és még kimenni is szégyelltem az udvarra. Egyszerűen csak nem akartam "bántani" a pocakommal!
Sőt nálunk a sógornőm is úgy van,hogy nem jött össze a baba a férjével, aztán el is váltak. Azóta egyedül van. Gondolhatod mit érzett, amikor kiderült,hogy elsőre terhes lettem. Bár ő annyira nem tudta kezelni (ezért egy kicsit haragudtam),hogy elkezdte azt sugallni,mintha én akartam volna a férjem nem, meg mindenen aggodalmaskodott,hogy majd hogy lesz stb. Tehát elég hülyén jött ki belőle, de valahol meg tudom érteni!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Érdekes hozzáállás. Nekem sem jön össze már 4 éve,de eszembe nem jut olyan, hogy az ismerőseim azért kérdezik meg, hogy sikerült e már, mert kárörvendeni akarnak. Te nagyon meg vagy keseredve ha az irántad való érdeklődést is támadásnak veszed.
4 éve akarjuk. Nagyon hosszú idő, és sokszor elkap a féltékenység. De nem adom fel (:
Én egyáltalán nem bírok örülni.
Mondjuk ha a legjobb barátnőm lenne várandós biztos örülnék, de a féltékenység ott is meglenne.
Családon belül sem bírok kisbabára nézni, megfogni pedig végképp nem.
Ezért sem látogatom sógoromékat, mert ott már a 3. baba született 1 éve, nekem pedig csak sírógörcsöm van, ha ránézek.
Azt is gyűlölöm, mikor sorra szálnak fel mellém a buszra a terhes kismamák, a babakocsisok, vagy a már nagyobbacska gyermekek.
Igazságtalannak tartom, vádolom az életet, hogy nekünk miért nem jön még mikor olyan szeretettel fogadjuk??
Én is tudom, hogy nem szép dolog így gondolkozni, de az érzéseim ellen nem tudok ésszel parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!