Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhén véres, de vizes folt a...

Enyhén véres, de vizes folt a bugyimon mi lehet a 19 napomon? Nagyon tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Bő egy hetem van mensiig. Két napja görcsöl a hasam mint mensikor és ma a folyásom is olyanná vált. Teljesen vizes csak sokkal több mint mensi előtt szokott. Jó nagy foltot hagyott a bugyimon és a széle inkább ilyen "húslé" szerű. Barnás sárgás. Nincs semmilyen kellemetlen szaga, nem fáj. Egy hete kaptam meg a leleteimet a nőgyógyászomtól aki mindenre bevizsgált. És mindenem negatív lett.

Ilyen folyásom csak mensi előtt van. Ilyenkor sosem.

Teljesen tanácstalan vagyok...

2009. ápr. 21. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia lehetett pé-s vérzés, ettöl nem kell aggodni, akciozni kell. ha meg volt már pé-d elöbb akkor ez lehetett a beágyazodás de ez koari azt hiszem, inkább pé-d volt és tüszörepedéskor van ilyen kis vér.. mostantol 14ra megjön. vagy nem és akkor nagy lesz a boldogság:)
2009. ápr. 21. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Lehet hogy hiba csúszott a szervezeted normális körforgásában vagy régóta gyűlik benned a sok "piszok" és elöbb fogsz menstruálni és most jóval több lesz és fájdalmasabb mert tisztul a szervezeted mert én voltam így nagyon megijedtem és a nődokim ezt mondta nekem amit most neked leirtam és igaza volt annyira sok volt a vérzésem hogy másfél óránként kellett a super plusz tampont cserélnem és a betétet pedig nekem egy tampon ami normál 7 órát kibir is és 2 napig görcsöltem 5 nap helyett 7 napig véreztem folyamatosan azt mondta erre szüksége van a szervezetnek hogy a sok retek ürüljön ki , most sokan le fognak pontozni mert azt hiszik hülye vagyok pedig tényleg így van....

A rá 2. hónapban terhes lettem ikrekkel lehet annaka sok trutyinak ki kellett ehhez jönnie.

2009. ápr. 21. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:
A peteérésem a 12-13 napon volt. Biztos. Már egy hete.
2009. ápr. 21. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én azért nem hiszem hogy a felesleg jön most ki, mert a múlt hónapban voltam HSG-n na ott kipucolt rendesen a doki. És az is teljesen negatív volt.

2009. ápr. 21. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

A hsg vel nem jön ki a trutyi csak ha el van záródva a petevezeték és csak akkor ha meg tudják nyitni ha nem a trutyi bent marad , és nem a petevezeték faláról esik le a trutyika....

2009. ápr. 21. 17:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Én csak azért ágáltam mert mostanában sokat ütyködtek rajtam ott bent. Endom van így nemrég egy műtétem is volt. Azt mondták ott teljesen kipucoltak.:(
2009. ápr. 21. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már egy hete volt a PÉ-d, akkor lehet, hogy beágyazódásos vérzés!
2009. ápr. 21. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
hát ha igy vagy, akkor lehet beágyazodás,de ha a hsg nm rég voltakkor nem.. mikorra várod? elfelejtettem, pedig olyan okosat akartam irni..
2009. ápr. 21. 17:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Jövő kedd vagy szerdára.

A HSG-m az elmúlt ciklusomban volt. Utána rendesen meg is jött.

Lehet csak kicsit túlspanolom magam, mert egy hete derült ki hogy minden rendben nálam, az endom is stagnál. Az inszemet is távolabbra tették.

Nagyon köszönöm hogy válaszoltatok.:)

2009. ápr. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!