4 hónapnyi próbálkozás után sem vagyok terhes? Meddő vagyok?
Négy teljes hónapja próbálkozunk összehozni egy babát,sikertelenül.
Igaz,hogy nem minden egyes nap volt aktus,sokszor csak 2x-3x egy héten,de kezdek nagyon aggódni.
Szeretnék elmenni egy vizsgálatra,ahol esetleg kideríthető a meddőség.Létezik ilyen?Pénzes?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Remélem, viccnek szántad ezt a kérdést. Gondolj arra, hogy vannak akik évekig próbálkoznak sikertelenül, azok hogy érzik magukat egy ilyen kérdés láttán?!
Nekem egyébként 6 év 3 hónap után jött össze. Amikor már feladtam a kezeléseket, spontán módon.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, ne aggódj még, 4 hónap nem sok idő. De teljesen meg tudom érteni, hogy már türelmetlen vagy! Nekünk ez a 9. hónapunk (ha elsőre összejött volna, lassan szülnék:)). Annyit tehetsz az ügy érdekében, hogy elkezdesz ovutesztelni meg hőmérőzni. A nőgyógyászodat pedig megkéred, hogy nézzen egy peteérést UH-on. Lehet eddig pont elkerültétek a termékeny napokat!
Tudom mennyire őrjítő tud lenni a várakozás, ilyenkor az embernek mindenféle eszébe jut. Fel a fejjel!
Hány évesek vagytok?
ha úgy gondolod, hogy baj van veled, akkor hőmérőzz, az megmutatja a peteérést és vegyél ovulációs tesztet, az megmutatja, mikor bújjatok össze. A fiam elsőre jött, a lányommal 4 hónapot bénáztunk, mire felhúztam magam, vettem egy csomag ovulációs tesztet és minden pozi napon együtt voltunk. Meg is fogant a kincsem.
Ha így sem jön össze, ráérsz akkor pánikolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!