Mi a véleményetek a clotis használatáról? Tapasztalatokat szeretnék olvasni, hogy aki szedte annak hatott is. Nagyon szeretnénk már babát és a jövő hónapban kezdem majd szedni a gyógyszert!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 14:17
1/10 anonim válasza:
Szia! Előtte mem árt egy hormonvizsgálat, mert nem biztos hogy önmagában csak a closti segít! Nekem sem segített csak ez az egy gyógyszer, bár az első hónapban terhes lettem tőle és el is ment a baba sajnos. Aztán 5 hónap múlva már megmaradt és szedtem mellé utrogestant is, ha már + lett a tesztem. De hormonvizsgálat kell! különben lehet, hogy nem is a closty jó neked... üdv egy 28 hetes
2/10 A kérdező kommentje:
Csináltak már nekem hormon vizsgálatot azon már túl vagyok, csak arra voltam kíváncsi hogy mennyire bizakodhatok hogy ez majd segít!
2009. ápr. 21. 14:39
3/10 anonim válasza:
Szia.Nekem már a második clostis hónapom,csütörtökön megyek a dokihoz a harmadik adagért.Megbeszélem a dokival,hogy mi van,miért nem sikerül a baba,már több mint egy éve próbálozunk.
4/10 anonim válasza:
Szia! Nekem már volt több terhességem de sajnos mindegyik missed ab-val végzödött. Tavaly kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem. A doki nekem is clostit irt fel. Két hónapig szedtem, volt is szép érett petesejtem, de a gyógyszer elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat. Most ott tartunk, hogyha pozitivat tesztelek azonnal mennem kell a dokihoz aki utrogestant fog adni.
5/10 anonim válasza:
14:44-estől kérdezném,hogy mikorra nem várja és mik a tünetei?
6/10 anonim válasza:
Én 1 hónap closti után teherbe estem. PCOS-em van. A 18-19. nap volt pém. Már 16 hetes vagyok.
Remélem Neked/Nektek is hatni fog!
7/10 anonim válasza:
Utolsó válaszadó!
Ebben a hónapban pont a peteérés időszakánál tartok.
8/10 anonim válasza:
Én egy hónapig szettem a clostit mellé cickafark és palástfű teát ittam! Nem tudom, hogy melyik segített, de az első hónapban sikerült! :o)
Remélem Neked is sikerülni fog! :o)
9/10 anonim válasza:
Szia.
Hormon vizsgálat mellett szedtem folyamatos orvosi felügyelet mellett fél évig de jó kis pco lett belőle ami más dokinál derült ki egy hülye kurv@ orvos félre kezelt mert semmi baj nem volt a pémmel de akkor még naiv voltam és hittem neki de ennek ellenére sok leendő anyukának segít , kívánom hogy neked is segítsen.
10/10 anonim válasza:
Én is szedtem de nekem nem vált be!Amúgy volt egy pár tüsző és méretileg is nagyobbak voltak,mondta az orvos.MÉg a hasam is fájt és azt mondta hogy ez miatt.Úgyhogy szerintem a Closti ritka esetben válik be.Lehet hogy pont te leszel az egyik a ritka esetek egyike.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!