5 hónapos koráig nem fogadta el a babám a cumit, ha odaadtam neki fél perc múlva kilökte a nyelvével.Most talált egyet a pelenkázón,és berakta a szájába, ez történt 3 napja,azóta éjjel-nappal cumizik.Vajon mi lehet az oka, hogy most elkezdett cumizni?
Éjszakánként kb 3-4 alkalommal kelünk, mert kiesik a szájából, és sír.De amint visszarakom alszik tovább.Másnak is felkel ezért éjjel a babája?Meddig fog tartani?És milyen cumit célszerű venni?Most azt használja, ami a kismamacsomagba volt, láthatóan tetszik neki.Minden tapasztalat érdekel.Köszi a válaszokat:)
2010. júl. 29. 08:24
1/7 anonim válasza:
Az én gyermekem már lassan 1 éves és nagy cumis. Vettem neki eleinte aventet majd vettem tomeet is , most felváltva szívja őket. Vannak akik később kezdik a cumizást, de ez nem baj. Mi hetek óta egyáltalán nem alszunk éjjel, nem a cumi miatt sajna nem tudom mi lehet a baj.
2010. júl. 29. 08:29
2/7 anonim válasza:
nemsoká vissza tudja majd tenni magának a cumit.az én fiam nem cumizik, nem fogadta el,de a Keresztfiam kedvence a mam cumi.azt még a fiam is ki szokta próbálni,kiveszi a Keresztfiam szájából és bekapja,de csak 1-2 másodpercre
2010. júl. 29. 08:41
3/7 anonim válasza:
Én tommee-sat vettem neki az elején, de nehéz volt neki. ettem utána MAMot, azt szereti, és azóta azt szívja. Kb. a 3. naptól cumizik, de van, hogy elalszik nélküle.
2010. júl. 29. 08:58
4/7 anonim válasza:
Az én lányom soha nem tette vissza magának éjjel csak sírt, hogy nincs meg, ezért 11 hósan kidobtam mérgemben, amikor egy éjjel vagy 6* keltem visszarakni a szájába. Ez jó döntés volt, örülök, hogy leszokott róla, nincs vele gond. Én nem adnám neki 5 hósan. Örülnék, hogy nem szokott rá eddig.
2010. júl. 29. 09:03
5/7 anonim válasza:
A fiam az elejétől cumizik, mert már újszülöttkorában szopta az ujját és nem akartam, hogy rászokjon. Alvás közben így is benyomja az ujját :(. Csak altatáshoz teszem a szájába a cumit, most már kezdi kivenni-betenni magának. Ébren nem cumizik. Aventost vettem neki az elejétől.
2010. júl. 29. 09:35
6/7 anonim válasza:
Mi a kezdetektöl cumizunk,és mi is azzal kezdtük ami a kismama csomagban volt,az pedig Mam márkáju,nekünk ilyen volt benne:
Szerintem lehet jön a foga a babádnak,és azért kezdett el cumizni,mikor fogzunk,nekem is megnyugtatja a babámat a cumi,lehet nálatok is ez van,de szerintem nem baj egyáltalán,h cumiznak a babák,legalábbis nekem ez a véleményem róla!
Ugyhogy én is a kedves elsö válaszolóval értek egyet!:)
2010. júl. 29. 10:20
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindegyőtöknek!Először én is gondolkodtam, hogy engedjem-e, vagy mit csináljak, de gondoltam hagyom, ha egyszer csak elkezdett magától cumizni biztos azért, mert szüksége van rá:)Lehet, hogy ennyire bántja a foga...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!