Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Népszámlálás! Hányan vagyunk...

Népszámlálás! Hányan vagyunk ezen az oldalon, akik próbálkoznak, de még várat magára a pici?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból!!! Nekünk ez az 5. próbálkozós hónap, még nem tudom e hónapban összejött-e!!!
2011. szept. 7. 11:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

A kép nem adja vissza de én is látom a másodikat. Reggel csinálj újat!

Gratulálok!!! Mondtam, hogy egy tesztet megér :):)

Írj a továbbiakról mindenképpen!!!

lg

2011. szept. 12. 15:32
 32/43 A kérdező kommentje:
Igazad volt, de azért félek, legalább is addig míg az orvos meg nem erősíti, hogy egészséges kisbabát várok!!! Holnap első pisiből tesztelek még!!!
2011. szept. 12. 19:06
 33/43 anonim ***** válasza:

Bennem is van félelem! Én is nagyon az elején vagyok! Holnap megyek dokihoz! :)

lg

2011. szept. 12. 19:43
 34/43 A kérdező kommentje:
Te amúgy mikorra nem vártad, Neked is fájdogál a hasad, meg puffadsz picit? Nálam ez a helyzet azért is félek nagyon!!! Ma reggeliből csináltam tesztet erősebb lett mint a tegnapiak, majd teszek fel képet, csak várom, hogy világosodjon, mert lámpa fénynél nem látszik a képeken, vakuval meg pláne nem!!!
2011. szept. 13. 06:21
 35/43 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ugyan abban a cipőben járunk, mert nekünk is ez az 5. hónapunk!!! :)))
2011. szept. 13. 06:22
 36/43 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha elkezdenék barnázni vagy vérezni mensi időben, akkor hazudhatnám azt az orvosnak, hogy pl. 2 napja késik? Mert tuti, hogy leb.aszna, ha tudná, hogy ilyen korán teszteltem?!!!
2011. szept. 13. 06:24
 37/43 A kérdező kommentje:

[link]

1.kép: Tegnap második pisi

2.kép: Tegnap 11 óra körül

3.kép: Ma első pisi

2011. szept. 13. 07:01
 38/43 anonim ***** válasza:

Szia!

A mai tesztedre merném konkrétan rámondani, h igen, ott a csík. Ha barnázni v vérezni kezdenél, nyugodtan mondd, h több napja késik és pozi lett a teszted. Ezen ne stresszeld magad!

Gratulálok, majd írj, ha mentél vizsgálatra!

2011. szept. 13. 10:19
 39/43 anonim ***** válasza:
Egyértelműen pozitív a teszt :) Nekem is ilyen volt a 9. DPo-n (szombaton), ma meg már tök erős! Nekem korán pozitív lett. Ma vagyok 32. napon (21.-en volt pé-m) és ma megyek a dokihoz. Tudom, hogy korai, de nyugodtabb leszek ha lát.
2011. szept. 13. 16:02
 40/43 anonim ***** válasza:
Mi van Veled kérdező?? Én az utolsó vok. Már 9 hetes, és minden ok :)
2011. okt. 18. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!