Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvos ultrahangon látja ha...

Az orvos ultrahangon látja ha megrepedt a tüsző?

Figyelt kérdés

Én kb most vagyok ott hogy tegnap vagy tegnap előtt megrepedhetett de a görbém kicsit lapos de tüszőrepedési időre mutatott ingadozást,de ráadásul pattanásos is lettem nagyon és félek hogy valami hormon baj,és el szeretnék menni

ez a görbém:

[link]

2009. ápr. 21. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem igen!
2009. ápr. 21. 10:25
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem fog az orvos emiatt hülyének nézni hogy túl aggódom vagy valami?ja amugy peteérési zavarom van!
2009. ápr. 21. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugodtan menj az orvosodhoz,ha normális nem fog "hülyének" nézni!Jelentkezz nála!
2009. ápr. 21. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ultrahangon nagyon jól követhető a folyamat. Látszik vagy látszanak a tüszők és miután elérték a megfelelő méretet megrepednek ( jó esetben ). Az érett tüsző 20-25 mm körül van és szabályos az alakja. Tüszőrepedés után a kialakult sárgatest is szépen látszik az uh-n. Az alakja szabálytalan, olyan, mint egy tintapaca:) Az orvos nem hiszem, hogy hülyének néz a kérdéseid miatt, beszélj vele az aggodalmaidról!
2009. ápr. 21. 10:45
 5/8 A kérdező kommentje:

most fel is hívtam a dokit és csütörtökön megnéz:)de akkor még látni fog valamit?mondtam neki hogy nagyon pattanásos lettem.

De múltkor már késett pár napot és hajnalban lett egy iszonyú görcsöm egy nagy vér kiömléssel azután elájultam és hajnal 5 ig szédülés iszonyú görcs és hányinger!Azt mondta doki h lehet egy spontán vetélés volt de mivel fiatal volt ő azt nem látja. de utána egy napra meg is jött a menzeszem semmi görccsel normálisan 5 napig tartott.LEhet hogy amiatt vannak most ezek?

2009. ápr. 21. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Hát az is elképzelhető!Kérj a dokitól gyógyszert,ha teherbe esel,ne járj úgy,mint előzőleg!Sok sikert!
2009. ápr. 21. 11:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor írt ki utrogestant,de az tény hogy jött egy családi baj és nagyon ideges voltam!!!meg vállalkozásunk van és nagyon sokat dolgoztam fizikai munkát !lehet nem volt közük hozzá,de nem lehetetlen!
2009. ápr. 21. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Az idegeskedés és a fizikai munka nem tesz jót annak aki már túl volt egy vetélésen!Irassál fel clostyt,a húgom is azt szedte meg a kúpot használta,azt megmaradt neki a baba.Most szült nemrégen.Ha legközelebb terhes leszel,akkor az első 3 hónapot szerintem feküdd majd ki,nehogy megint gond legyen!Vigyázz magadra!Sok sikert!
2009. ápr. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!