Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szükséges- e előtte valamilyen...

Szükséges- e előtte valamilyen vizsgálat?

Figyelt kérdés
A párommal eldöntöttük, hogy belekezdünk a családalapításba, és arra lennék kíváncsi hogy előtte el kell-e menni orvoshoz vagy valamilyen vizsgálatra. Vagy csak rajta és majd jön minden a maga útján. Nálatok hogy zajlott.
2011. szept. 4. 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy!!
2011. szept. 4. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Én egy rákszűrést csináltatnék a helyedben, abból baj nem lehet.
2011. szept. 4. 22:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Különben én is gondoltam rá hogy megmütsék, de lehet egy kis idő múlva ugyan ugy kijön. Meg hallottam olyat is hogy mikor terhes lett az illető ahogy nőtt a baba elnyomta és felszívódott a ciszta
2011. szept. 4. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen van olyan h eltűnik! Amúgy nekem 22 évesen műtötték de utána sokszor volt még! Gyógyszerrel elmúlt mindig! De már pár éve nincs gond! :) Neked is minden ok lesz!
2011. szept. 4. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
a rákszűrést terhesség alatt is kell csinálni, így azt én akkor javaslom, ha már rég volt utoljára csinálva neked. (elsőnél mint írtam előtte is csináltak és várandóság alatt is). Másodiknál csak alatta.
2011. szept. 5. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!Én elmentem dokihoz,megvizsgált+csinált rákszűrést,ajánlott magzatvédő vitamint és az mondta,sok sikert,sajna azóta sem jött össze a baba..!

Vesztenivalód nincs,szerintem menj el!

2011. szept. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!