Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből a görbéből mit lehet...

Ebből a görbéből mit lehet leolvasni?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban pozitív lett a teszt, de utána megjött a vérzés. Valószínű nem sikerült a beágyazódás. Késett is, 28 nap helyett 35-re jött meg. Azóta pecsételek. Lehet emiatt nem lesz peteérésem ebben a hónapban? Vagy később lesz? Kérlek segítsetek! [link]
2009. ápr. 20. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nem biztos hogy nem lesz, lehet hogy csak később. Bár ez a hosszú barnázás nem túl jó. Voltál orvosnál? Már csak azért is jó lenne ha beszélnél vele hogy hátha kapsz valami gyogyót amit a pé után kell szedni hogy biztosabb legyen a beágyazódás.
2009. ápr. 20. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor voltam dokinál, amikor éppen megvolt és nem gondoltam, hogy eddig elhúzódik.
2009. ápr. 20. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen teszt lett pozitiv?
2009. ápr. 20. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:
GRAVI-HCG
2009. ápr. 20. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor a dokinál voltál emlitetted neki a pozitiv tesztet? Szerintem kérj egy UH vizsgálatot. Nekem is volt egy terhességem aminél az 5.héten el kezdtem vérezni. Kaptam gyógyszert de sajnos missed ab. lett a vége.
2009. ápr. 21. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor voltam un-n, de nem látott semmit. De azért köszi.
2009. ápr. 21. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
uh-n bocs.
2009. ápr. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!