Hány napos luteáris szakasz utal tuti terhességre? Mennyi ideig kell fent lenni a hőnek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 15:18
1/4 anonim válasza:
A hő sajnos fenn marad akkor is ha csak késik a menzi. Tehát ebből nem igazán lehet következtetni semmire. Ja, de egyébként nem jól írod, nem luteáris hanem luteális!
2/4 anonim válasza:
Annyival "kötnék bele" az előttem szólóba, hogy akkor maradhat fenn a hőd 14-15 nap után is terhesség nélkül, ha valamilyen hormonális probléma van a háttérben. Vagyis ha 15 napon túl is magas hőt mérsz, és nem vagy terhes, akkor valószínűleg van valamilyen hormonális problémád.
15 napos luteális fázisnál már többnyire valószínű a terhesség.
3/4 anonim válasza:
Nekem 4 napot késett a menzim, a hőm fenn volt, de nem vagyok terhes. A menzi napján esett le. Az ég világon semmi hormonális problémám nincs, szerencsére. Pont most nézték, azért tudom. Tehát a menzi késhet akár a terhességen és a hormozavaron túl stressztől, betegségtől, pszihésen, stb. és a hő ez esetben is mindig fennmarad.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor ebből nem tudok kiindulni. :)
Köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 20. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!