Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek volt így? Lehetek...

Valakinek volt így? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Már majdnem 1 éve próbálkozunk babával,volt hogy nem gondoltunk rá csak tettük a "dolgunk" :D

DE,az utolsó menzeszem első napja július végén vagy aug. elején volt,nem tudom melyik nap sajnos.most aug. 20-án voltunk együtt a párommal,és azóta voltunk még egyszer pár nap után...Menzesz előtt mindig bedurrantak a melleim,1héttel a mensi előtt meg már görcsöltem is. Tudtam mindig mennyi van körülbelül hátra vérzésig.Egyik nap(hét elején) hajnalban a villamoson görcsölt a bal petefészkem,nem volt különösen fájdalmas,bár nem tudtam ezt hova tenni,mert nem volt menzesz szerű,és mint mondtam nem fájnak a melleim.3napja elkezdődött egy baba rószaszín folyás,nyálkás volt,de továbbra sem menzeszszerü volt a fájás.Ez utána átment nagyon sötét színűbe,alig volt vmi folyás,tegnap estig meg csak úgy zúdúlt belőlem a vér.Ma meg már alig volt vmi.Folyamatosan görcsölök,hol az egyik petefészkem,hol a másik,de a méhem az nagyon.Voltak rosszullétek,kívántam a savanyúságot,aluszékony voltam,változó volt a hangulatom nagyon...Nagyon megijedtem a furcsa vérzés miatt,voltam csütörtökön nőgyógyásznál,ő tovább küldött hüvely UH-ra,de ott meg szabadságon vannak,úgyhogy még várnom kell.

Barátnőmnek is hasonlóak voltak a tünetek,ő is vérzett ,neki még külön az első menzesze is megjött...

A doki is kevés vérzést tapasztalt,vagy hormon zavar..vagy terhesség..vagy vetélés...vagy méhenkívüli terhesség.

Szerintetek? Ha vetélés lenne,nem lepődnék meg,nehéz fizikai munkát végzek állandóan ...Nagyon érdekel a véleményetek,de csak normális válaszokat kérnék...Én is Normálisan állok mindenkihez. :) Köszönöm!

Andi

2011. szept. 3. 15:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Amióta ez az állapot van,nem is feszülnek a melleim,csak ma reggel óta érzem,hogy mintha teltebbek lennének...
2011. szept. 3. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tesztet már csináltál?

Azzal a hormonzavar legalább kizárható lenne.

Sajnos vetélés/méhen kívüli és baba esetén is + a teszt.

2011. szept. 3. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet de negatív volt,mondtam a dokinak,azt mondta,ettől még lehetek terhes vagy lehet méhen kívüli.. :(
2011. szept. 3. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább hormonzavar lesz. nekem méhen kívülinél pozitív volt a tesztem. Vetélésnél is még egy darabig pozitív a teszt. Szerintem menj majd vissza a dokihoz és kérj egy vérvételt amin tsh is van. Lehet, hogy valami pajzsmirigyprobléma, felborult egy picit. Nekem attól volt kevesebb és fura a vérzésem.
2011. szept. 4. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. szept. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!