Valakinek volt így? Lehetek terhes?
Már majdnem 1 éve próbálkozunk babával,volt hogy nem gondoltunk rá csak tettük a "dolgunk" :D
DE,az utolsó menzeszem első napja július végén vagy aug. elején volt,nem tudom melyik nap sajnos.most aug. 20-án voltunk együtt a párommal,és azóta voltunk még egyszer pár nap után...Menzesz előtt mindig bedurrantak a melleim,1héttel a mensi előtt meg már görcsöltem is. Tudtam mindig mennyi van körülbelül hátra vérzésig.Egyik nap(hét elején) hajnalban a villamoson görcsölt a bal petefészkem,nem volt különösen fájdalmas,bár nem tudtam ezt hova tenni,mert nem volt menzesz szerű,és mint mondtam nem fájnak a melleim.3napja elkezdődött egy baba rószaszín folyás,nyálkás volt,de továbbra sem menzeszszerü volt a fájás.Ez utána átment nagyon sötét színűbe,alig volt vmi folyás,tegnap estig meg csak úgy zúdúlt belőlem a vér.Ma meg már alig volt vmi.Folyamatosan görcsölök,hol az egyik petefészkem,hol a másik,de a méhem az nagyon.Voltak rosszullétek,kívántam a savanyúságot,aluszékony voltam,változó volt a hangulatom nagyon...Nagyon megijedtem a furcsa vérzés miatt,voltam csütörtökön nőgyógyásznál,ő tovább küldött hüvely UH-ra,de ott meg szabadságon vannak,úgyhogy még várnom kell.
Barátnőmnek is hasonlóak voltak a tünetek,ő is vérzett ,neki még külön az első menzesze is megjött...
A doki is kevés vérzést tapasztalt,vagy hormon zavar..vagy terhesség..vagy vetélés...vagy méhenkívüli terhesség.
Szerintetek? Ha vetélés lenne,nem lepődnék meg,nehéz fizikai munkát végzek állandóan ...Nagyon érdekel a véleményetek,de csak normális válaszokat kérnék...Én is Normálisan állok mindenkihez. :) Köszönöm!
Andi
Tesztet már csináltál?
Azzal a hormonzavar legalább kizárható lenne.
Sajnos vetélés/méhen kívüli és baba esetén is + a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!