Hosszú idő próbálkozásai után a megszokott tünetek hozhatnak egyszer babát is?
Hosszú idő próbálkozás után, már szinte minden tünetet és azok kombinációját tapasztaltam magamon. Így már peteérés után ha jön egy bizonyos jel(nem figyelem már, de van amit nem lehet nem észrevenni), már tudom is hogy ilyen már volt ugyanezen a ciklusnapon, szóval most sem sikerült.
Lehet mégis hogy egyszer a hasonló tünetek mégis meglepit okoznak?
Volt ilyen veletek is?
Szia. Erre csak azt tudom írni, hogy minden ember más. De igen, lehet! Az első terhességemnél (ami nem maradt meg) a nem várt előtt 1 héttel nagyon nagy fáradtság volt, állva el tudtam volna aludni, nem értettem mi lehet velem, aztán a nem várt előtt nagyon fájt a cicim, aludni is csak melltartóban tudtam, és előtte nem szokott fájni. Így gondoltam terhességre, és tényleg baba volt. Aztán sajna nem maradt meg. Most januárban végre sikerült teherbe esnem (pcos-s vagyok) és megszoktam hogy az elmúlt 1 évben mindíg fáj pé-től a menziig a cicim, bár nem annyira mint amikor baba volt, de fáj a mellbimbóm. Aztán a fáradtság is jött, bár akkor írtam a diplomamunkámat, így arra fogtam, de semmiben nem tért el amúgy a többi menzis tünet a megszokottaktól. Aztán mielőtt meg kellett volna jönnie, 1 nappal előtte teszteltem hátha (mániákus tesztelő lettem :)) és pozitív lett. Így természetesen lehet hogy nincs semmi extra tüneted. Mára 16 hetes vagyok.
Drukkolok hogy baba legyen!
Gratulálok Neked.:)
Sajnos azén tüneteim szinte hónapról hónapra változnak. Mindig majd leszakadnak a melleim. Most semmi csak viszked. De volt már ilyen is. Minden tünetet produkáltam. Nekem már mondta orvos 1 évvel ezelőtt hogy volt spontán vetélésem a tüneteim alapján, de én ebben azért nem vagyok biztos.
Ez a fáradság nálam is megvan. És mindig pé után. Először én is arra gondoltam, hogy a meló, vagy a stressz, most kezdtem új munkahelyen nemrég, így költöztem, mellette még védem a doktorim stb. Aztán bíztam a babában is, de mindig megjött. Én endometriózisos vagyok és túl vagyok az összes meddőségi vizsgálaton. Minden negatív.:)
Ez már türelem játék. És most nem értem magam mert vagy 2 hónapig eszembe sem jutott se az oldal se a baba.(de így sem jött).Most valahogy meg érzem hogy megint itt kell szöszmötölnöm a tüneteim miatt.:(
Jó egészséget mindkettőtöknek. Neked is első válaszoló. Neked mielőbbi pocaklakót.
Bocs, tiszta hülye vagyok. Első válaszolónak is óriási gratula.:)
És vigyázzatok magatokra.:)
Sajnálom, hogy nem maradtak meg a babáid.:( Ez mindennél rosszabb lehet. És mindenkinek kitartást kívánok és nagyon jó egészséget.
Nekem tavaly derült ki az endo és fél éve műtöttek. Mi is az inszemen gondolkodunk, mert az idő azért rohan és 30 előtt már én sem fogok szülni.:( És hát azt a kis csöppséget fel is kell nevelni.
Mindenkinek mielőbbi gólyásodást.
Írjatok, ha van Nálatok fejlemény.:)
Szia. 2. válaszoló vagyok. Én tiszta szívből kívánom hogy hamarosan jöjjön a baba!!! A tüneteket már ne keresd, bár tudom nehéz, hisz én is sokáig azt hittem hogy amit érzek tuti a baba...és ahogy olvasom ezt az oldalt sokan még a lehetetlen dolgokat is a terhességnek ítélik.
Szerintem tűzzél ki magadnak egy időpontot, mondjuk júli végéig ha nem sikerül akkor ismét menj és kérj segítséget egy dokitól. Bízom benne hogy hamarosan megfogan a picitek!
Kitartást és mielőbbi babásodást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!