Ha más jellegű a folyás a mensim előtt 2-3 nappal mint a megszokott, akkor az azt jelenti, hogy nem fog megjönni?
Figyelt kérdés
Mindig, de kivétel nélkül mindig bő vizes folyásom volt, mielőtt megjött + pecsételgetés. Most viszont száraz vagyok és ha felnyúlok, akkor ilyen kis fehér folyásszerűség van néha (ami úgy egyben van nagyjából). Lehetséges hogy babát várok, vagy miért ilyen most???2011. márc. 14. 21:56
1/8 anonim válasza:
Lehetséges, de ez nagyon kevéske jel. Cicid nem feszül? Hőd nincs fent?
2/8 anonim válasza:
Én közvetlen mensi előtt nagyon száraz voltam,de volt testápolós folyásom is,ez a kettő váltotta egymást és nem jött meg.5 nap múlva kiderült hogy babás vagyok.Én ilyen száraz még sose voltam mint most,ez gyanús volt.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Cicim feszül és hőm fent van. Ma már székrekedésem is van és néha ilyen fehér nyúlós gumis folyásom és még mindig nem pecsételek. És egyéb tünetek is jelentkeztek már ma, de lehet csak bebeszélem, de az is lehet, hogy nem beszélem be...még 2 napom van a nemvárt mensimig. Reménykedem tovább...
2011. márc. 15. 14:03
4/8 anonim válasza:
Nekem is két napom van és szinte ugyan azok a tüneteim, ahogy olvasgatom rengeteg nőnek ezek a tünetei mostanság most vagy baba vagy valami "front hatás" de remélem az elöbbi :)
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem is eszembe jutott már, hogy nem-e fronthatástól, na de csak nem! Hisz nekem még ilyen SOHA nem volt...ezért gyanús...
2011. márc. 15. 16:45
6/8 anonim válasza:
nekem sem volt ilyen márcsak két nap van a nemvártig remélem nem is jön meg
7/8 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem pecsételek és nincs vizes folyásom, inkább most száraz vagyok. Holnapra nem várom és a hőm még mindig 36,9...reménykedem.
2011. márc. 16. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!