Az is lehet tünet, hogy ha egy megszokott mensi-előtti tünet most éppen nincsen?
Arra gondolok,hogy minden egyes mensi előtt egy héttel elkezdek pattanásos lenni,és mire oda jutok hogy megjön,már tele van az arcom nagy vörös pattanásokkal.
Tisztára mint egy tinédzser.
Most péntek-szombat-ra NEM várom,ma már szerda van és sehol egy pattanás.
Azaz az arcomon egy sincsen,a vállamon lett kettő,de ez semmi.
Tudom,erre azt lehet válaszolni,hoyg persze,minden lehet tünet,hisz minden ember különböző.
De elsősorban olyanokat keresek,akiknek nem voltak a szokott terhes-tünetei,csak az volt fura,hogy a megszokott mensi előttiek is eltűntek.
Köszi
Első kisfiammal mikor teherbe estem, az volt a fura, hogy ovu után mindig fájt a cicim, míg meg nem jött. Most tervezzük a kistesót, jó lenne ha pozit tesztelnék, de úgy vagyok hogy semmi tünetem nincs. Sem cicifájás, és mensi görcsök sem. Pár nap és kiderül mi lett az eredmény!
Ezt a kérdést én írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Bocsi kihagytam.
hogy ovutól mensiig mindig fájt a cicicm, és mikor terhes lettem akkor nem. Most is így vagyok, semmi tünet. Utolós voltam
Nálam is az volt, hogy ovutól mensiig cicifájás, mikor terhes lettem elmaradt a mensivel együtt a cicifájás is :)
16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!