Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemesek! Kinek sikerült...

Inszemesek! Kinek sikerült elsöre? Vagy hanyadik lett sikeres? Egy baba vagy kettö?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 12:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :-( szerintem hiába megerőltetőbb a lombik elötti program mint a szervezetnek mint a párnak,azért ott egy kicsit magabiztossabb az ember.Főleg mikor már a leszívás után pár nappal megmutatják a kis manócskákat.Na az aztán ad egy akkora plusszt,hogy úgy fogsz bízni és hinni mint még soha!hülyén hangzik,de gyönyörűek voltak már akkor.fel a fejjel!Légy pozitív!kitartás!!!!
2011. okt. 29. 11:27
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok letörve, bizakodó vagyok, mert inkább ne sikerüljön, ha még nem áll klszen a szervezetem valami miatt, minthogy késöbb legyen valami nagyobb baj.

Lehet, h megeröltetöbb a lombik, de ott már csak a megtapadásért kell imádkozni, itt meg még azért is, hogy találkozzanak és egyesüljenek.

Most kicsit pihenünk, kikapcsolódunk, aztán újult erövel belevágunk a következöbe!

Boldog babavárást! :)

2011. okt. 29. 12:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Remélem lesz boldog babavárás és nem csak nekem hanem hamarosan neked is. :-)
2011. okt. 29. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!