Inszemesek! Kinek sikerült elsöre? Vagy hanyadik lett sikeres? Egy baba vagy kettö?
hogy lehet kettőből egy?!tüszője volt kettő?!Vagy te lombikról beszélsz?!
Nekünk kettőből egyik sem,most lombikunk lesz.Remélem sikeres lesz.....
Köszönöm a válaszokat!
Ebben a hónapban lesz inszemináció, félek is töle, de várom is nagyon.
Remélem sikerülni fog Nektek!
Ne félj tőle!Semmiség az egész.Csak légy pozitiv és nyugodt.Ne ess az én hibámba.Én kételkedtem benne egy kicsit. :-( Már tudom,hogy mindig csak pozitívan minden téren és sikerülni fog.Nekünk pénteken lesz a leszívásunk Hétfőn meg a beültetés. :-) :-) :-) Alig várom! :-)
Minden jót nektek!És jó egészséget!---"na meg persze boldog 9 hónap várakozást!" :-)
Kedves Utolsó!
Pozitívan állok hozzá, de azért nem viszem tulzásba, mert nem akarok nagyot csalódni! :)
Mindjárt péntek van már! A legjobbakat kívánom Nektek!
Köszönöm!Nektek is minden jót!Én már megyek csicsikázni mert nagyon korán kell kellnünk.Légy jó!Vigyázz magadra!
Itt egy link nézzétek meg: :-)
http://www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=fvwrel
igen jó!Ilyenkor mindig erőt merítek....
Szia!
Hogy ment a leszívás? Hány petét tudtak leszívni? És mennyi lesz visszaültetve?
Nagyon jó a link, amit mutattál:)
Tényleg lehet eröt meríteni belöle!
Ugye?!Igen jó! :-)
Túl vagyok rajt.8 db-ot szívtak le.Nem túl sok de nem is túl kevés.
A doki szerint szépek. :-).És remélem szeretik a kis mozgó "kukacokat". .... :-) holnap reggel kell hívni őket....Remélem minden rendben lesz
a pocim kicsit fáj,de kibírható.Te hogy vagy?ti mikor mentek dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!