Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemesek! Kinek sikerült...

Inszemesek! Kinek sikerült elsöre? Vagy hanyadik lett sikeres? Egy baba vagy kettö?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 12:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És Te kedves kérdező?Hol tartasz?
2011. szept. 24. 18:08
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed!

15én és 16án megvolt az inszem, várjuk az eredményt!

14én 3 domináns tüszöm volt a reggeli uh-on, megkaptam a tüszörepit, az inszem délelöttjén már csak 2 domináns tüszö volt.

Mi lett az eredménye? Majd meglátjuk! :)

2011. szept. 24. 20:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Teljes szívemből DRUKKOLOK!
2011. szept. 24. 20:56
 14/23 anonim ***** válasza:
az ismerőseimnek 4 sikertelen után következő hónapban spontán jött össze.
2011. szept. 24. 21:20
 15/23 A kérdező kommentje:

Persze, nem ök az elsö pár, akik lemondanak róla és utána sikerül. Gratulálok nekik!

De minden nö más, más a szervezetünk és nem ugyanaz a probléma miatt kell inszeminációra mennünk.

Én pcos vagyok és a teljes életmódváltás, 30kg minusz sem hozott sikert már 2,5 éve. Belefáradtam és ugy gondoltuk, adunk a dolognak egy esélyt.

2011. szept. 25. 08:21
 16/23 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Hogy sikerült a beültetés?

Nekem sajna nem sikerült az inszemináció:(

Azóta voltunk megint inszemináción, ennek az eredményét még nem tudni!

2011. okt. 25. 18:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen érdeklődésetek.Mi jól vagyunk. :-)

Úgy néz ki sikerült,de sajnos nem egyszerű a helyzet.Sajnos a jó hír óta barnázok-hol így hol úgy.A doki szerint ne aggódjam túl,sokan barnáznak főleg az elején.Múlt héten volt egy szívhangunk.Közben talált még egy petezsákot ami még vagy már üres. :-( majd 4.-én megyünk újra .Nagyon reménykedem a jó hírekben,bízom magunkban.... Mikor lesz eredmény?Remélem hogy II II II ++++++ vagy hogy írjam.Szorítok neked!Pussz

2011. okt. 26. 22:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Gratulálok a babához!

Ne aggódj, biztosan kapsz bogyót a barnázásra, én is kaptam a kisfiammal és nem lett baj! :)

Ma vagyok inszemtöl számolva a 14. napon és negatív lett a teszt :(

Te hány napra teszteltél? Vagy hány napra vettek vért?

Én már nem reménykedem, azon agyalok, mikor legyen a következö inszem.

Boldog babavárást!

2011. okt. 27. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekünk az inszemek nem sikerültek,aztán mehettünk lombikra.-én az inszemben sajnos nem is bíztam,olyan reménytelennek tűntek,és azok is lettek-sajnos!Kitartás nektek!Ultrogastan szedek leszívás óta. remélem nem okoz bajt a barnázgatás.

Ne haragudj ,de lehet hogy ez negatív is marad. :-( sajnálom! nálunk csak kérdőjeles esetekbe csinálnak vérvételt,csak teszt van a 14.napon azt hiszem 10es érzékenységű tesztel...írj majd mi lett,azért szorítok!!!

2011. okt. 28. 17:44
 20/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap reggel negatív lett ujra a teszt és ma reggelre meg is jött.

Most nem vagyok annyira letörve, a multkor felkészületlenül ért.

Még egy alkalom, aztán lombik, abban jobban bízom.

2011. okt. 29. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!