Inszemesek! Kinek sikerült elsöre? Vagy hanyadik lett sikeres? Egy baba vagy kettö?
Köszönöm kérdésed!
15én és 16án megvolt az inszem, várjuk az eredményt!
14én 3 domináns tüszöm volt a reggeli uh-on, megkaptam a tüszörepit, az inszem délelöttjén már csak 2 domináns tüszö volt.
Mi lett az eredménye? Majd meglátjuk! :)
Persze, nem ök az elsö pár, akik lemondanak róla és utána sikerül. Gratulálok nekik!
De minden nö más, más a szervezetünk és nem ugyanaz a probléma miatt kell inszeminációra mennünk.
Én pcos vagyok és a teljes életmódváltás, 30kg minusz sem hozott sikert már 2,5 éve. Belefáradtam és ugy gondoltuk, adunk a dolognak egy esélyt.
Kedves Válaszoló!
Hogy sikerült a beültetés?
Nekem sajna nem sikerült az inszemináció:(
Azóta voltunk megint inszemináción, ennek az eredményét még nem tudni!
Köszönöm szépen érdeklődésetek.Mi jól vagyunk. :-)
Úgy néz ki sikerült,de sajnos nem egyszerű a helyzet.Sajnos a jó hír óta barnázok-hol így hol úgy.A doki szerint ne aggódjam túl,sokan barnáznak főleg az elején.Múlt héten volt egy szívhangunk.Közben talált még egy petezsákot ami még vagy már üres. :-( majd 4.-én megyünk újra .Nagyon reménykedem a jó hírekben,bízom magunkban.... Mikor lesz eredmény?Remélem hogy II II II ++++++ vagy hogy írjam.Szorítok neked!Pussz
Szia!
Gratulálok a babához!
Ne aggódj, biztosan kapsz bogyót a barnázásra, én is kaptam a kisfiammal és nem lett baj! :)
Ma vagyok inszemtöl számolva a 14. napon és negatív lett a teszt :(
Te hány napra teszteltél? Vagy hány napra vettek vért?
Én már nem reménykedem, azon agyalok, mikor legyen a következö inszem.
Boldog babavárást!
Nekünk az inszemek nem sikerültek,aztán mehettünk lombikra.-én az inszemben sajnos nem is bíztam,olyan reménytelennek tűntek,és azok is lettek-sajnos!Kitartás nektek!Ultrogastan szedek leszívás óta. remélem nem okoz bajt a barnázgatás.
Ne haragudj ,de lehet hogy ez negatív is marad. :-( sajnálom! nálunk csak kérdőjeles esetekbe csinálnak vérvételt,csak teszt van a 14.napon azt hiszem 10es érzékenységű tesztel...írj majd mi lett,azért szorítok!!!
Szia!
Tegnap reggel negatív lett ujra a teszt és ma reggelre meg is jött.
Most nem vagyok annyira letörve, a multkor felkészületlenül ért.
Még egy alkalom, aztán lombik, abban jobban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!