Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély vagy ez már...

Van még esély vagy ez már mensi lesz? Többi lent!

Figyelt kérdés
Mindig peteéréstől fájnak a melleim és mensi előtt 1-2 nappal megszűnik. Sajnos most is ez van, még van két napom a nemvártig, de ma reggel már úgy ébredtem, hogy nem fájnak. Volt így valaki terhes, hogy elmúlt a mellfájdalma mint mensinél, de mégse jött meg neki, vagy már ne is reménykedjem.
2011. szept. 3. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Én éppen onnan tudtam, hogy baba van, hogy a melleim egyre érzékenyebbek lettek és teltebbek.

De ez egyénenként változhat, viszont mindkét terhességemnél az első tünet a mell érzékenysége volt.

2011. szept. 3. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem mindig fájtak a melleim ovu után, viszont amikor babás lettem akkor nem fájtak egyáltalán, olyanok voltak mint két üres bőrtasak, gondoltam is, hogy tuti nem sikerült, mivel az első gyereknél iszonyúan érzékenyek voltak. most töltöttem be a 12.hetet és a mellem még csak kb két hete lett érzékenyebb. Hőm is elég fura volt mert nem ment fel csak 36,7 ig, tehát magasabb nem volt.
2011. szept. 3. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok, még annyit akarok mondani, hogy nagyon erős folyásom is volt, vizes , mintha mindig bepisiltem volna, azelőtt mensi előtt is ilyen volt mindig, csak épp akkor mikor babás lettem már ovu után egy héttel jelentkezett és nagyon nagy mennyiségben. Ez azóta is tart, tehát nem fehér, krémes ahogy más babásoknak , hanem vizes.
2011. szept. 3. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ezen, várd ki hogy késsen. Lehet belelovalod magad, hogy akkor baba, s ha mégsem, akkor nagyon fog fájni.
2011. szept. 3. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy válaszoltatok.

Kedves utolsó, már azon túl vagyok, hogy mindig beleéljem magam. Most is csak reménykedem, hogy nem mensi lesz, bár eléggé annak tűnik. Délelőtt óta már a hasam is fáj, mint amikor megjön, eléggé görcsölök. Egyszer csak sikerül nekünk is. Ebben a hónapban nem igazán foglalkoztam a baba témával, kivéve az elmúlt két napot. (most jöttünk haza és eddig el voltam foglalva, most meg nem és ráérek agyalni, sajnos) Csak már egy éve próbálkozunk és jó lenne már ha végre sikerülne. Aki a hőjéről is írt, mennyi az alaphőd és mennyi volt terhesen a legmagasabb hőd?

2011. szept. 3. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
36,3 volt általában az alaphőm, és terhesen csak 36,7-re ment fel, azóta párszor megmértem még reggel a nyolcadik és 11.héten de akkor is 36.7 volt:) de úgy látszik nekem ennyi is elég:) Figyelj, bízz és reménykedj nyugodtan, én tudom, hogy ez fontos, mert addig amíg nem jön össze, az embert csak ez viszi előre.
2011. szept. 3. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

10.21 vagyok. Én 6 évig próbálkoztam, tudom mit beszélek a nem rágondolással. Ameddig akár titkon is reménykedtem, addig nem jött.

Csak akkor, amikor teljesen feladtam, és már tudtam nem a babára gondolni. Most boldog kismama vagyok. :)

2011. szept. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!