Szedett már valaki Norcolut-ot?
Figyelt kérdés
11 hónapos a lányom, és 3 hónapja nem szoptatom.Azóta 12 napos vérzéseim vannak, 5 napig rendesen, utána barnás folyás.Ma voltam emiatt orvosnál, és amíg tart a fogamzásgátlóm (kb. 7 szem), addig napi 3*1 Norcolut-ot kell szednem.Ez a gyógyszer mire való? Mert azt nem mondta, hogy mi a bajom, én meg siettem,mert velem volt a pici, és már sírt.Ugye nincs endometriózisom? Szeretnénk egyszer majd kis tesót..2011. szept. 2. 12:11
1/5 Lilian10009 válasza:
Szia!
Nekem terhességelhalás után kellet szednem,mert nem állt el a vérzésem. A dokim azt mondta, hogy ezt hormonzavar okozta és ez a gyógyszer ezt szünteti meg és utánna beáll rendesen a ciklus.Remélem tudtam valamennyit segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
:(( Nagyon sajnálom!! Köszönöm a válaszod!
2011. szept. 2. 14:45
3/5 anonim válasza:
Velem akkor szedették, amikor nem jött meg egy évig természetes módon. Akkor menzi után Closty, a második felében pedig Norcolut és megjött. Következő hónapban megint nem jött meg, aztán ugyanez a gyógyszerkúra. Ez így ment egy évig, aztán nőgyógyászt váltottam, azt mondta, felejtsem el ezeket a gyógyszereket, és úgy megvizsált - amiért akkor haragudtam is - hogy azóta semmi bajom, két gyönyörű gyermekem van.
4/5 A kérdező kommentje:
:) Velem most szedetik először, de nem a fogadott orvosomnál voltam, hanem TB alapon.Augusztus 17 óta egyfolytában jön belőlem vagy vér, vagy barna folyás.Úgy voltam vele, ez már nem normális...És volt valami mellékhatása? Hányinger stb?
2011. szept. 2. 15:48
5/5 anonim válasza:
szia! nekem azért kellett szednem, mert nagyon sokat késett, és hogy meghozza. 5 napig szedtem napi 2-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!