Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, hogyha háromsz...

Lehetek terhes, hogyha háromszor betette?

Figyelt kérdés
29-én kellene megjönnie, csak nagyon aggódom. Síkosítóval a combjaim között próbáltuk, mert elfogyott a gumi... és 3* betolta elvileg véletlenül (ezért összevesztünk) semmi nélkül. Ez most így elég alpárian hangzik, de nagyon félek. Nem ment el, de akkor is. Mennyi esély van rá? Rosszindulatú kommenteket légyszíves ne írjatok, mert elég nagy baj ez most nekem, úgyhogy ha ilyen jellegű megnyílvánulásitok lennének, akkor inkább tartsátok magatokban. Köszönöm előre is
2009. ápr. 19. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod.
2009. ápr. 19. 21:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, az lesz. :)

20:50-es válaszolónak meg annyit írnék: hogy igen, teljesen igazad van, és soha nem is fordult elő ilyen. Csak mivel direkt felhívtam a figyelmet a negatív kritikákra, ezért nem értem, hogy miért kellett ezt... és most már hiába vagyok okos, nem segít. Ilyen helyzetben nem arra van szüksége az embernek, hogy ilyeneket lásson. Ha ilyet látnék leírva, mint az általam feltett kérdés, nekem is hasonló lenne a véleményem, csak nem írnám le, mert nekem attól nem lenne jobb.

2009. ápr. 19. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

szia!

Nem kell kiakadni:))) Nem mindenki egyformán gondolkodik erről, és ez a válaszokban meg is mutatkozik. Télleg van úgy , amikor nincs gumi , mégis szexelnek egymással az emberpárok. Különben is , "az vesse rá..."

Nem valószínű, hogy terhes lettél, de ha megfogadsz egy jótanácsot: ha hasonló helyzetbe keveredsz máskor és neadjisten még meg is történik a dolog , írány sürgösségi tabit kérni egy nőgyógyásztól. Az "békésebb" dolog , mint parázni utána! :)

2009. ápr. 19. 21:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tényleg, többet biztos nem lesz ilyen. Megfogadom a tanácsokat :)
2009. ápr. 19. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
21:09-nek: Elhiszem, hogy van az a helyzet, de nekem még nem volt ilyen problémám (sem a szex élvezésével...ezt a baromságot honnan szedted?), mert kicsit szerényebb tanulópénzt szeretnék fizetni egy jó éjszakáért. Ez már nem az a pont, ahol az ember szeret tanulni a "saját hibájából".
2009. ápr. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!