Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses utáni 14. napon pici...

Menses utáni 14. napon pici vérzés csak pisilés után, de már háromszor, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
13. napon együtt voltunk este védekezés nélkül, másnap este a 14. napon volt egy pici vérzés, miután pisilni mentem, aztán éjszaka is volt egy pici és reggel is. Mitől lehet ez? Ciklusom 28-30 napos, mikor milyen. Lehet ez peteérés volt? Vagy mi mástól lehet? Vagy attól, hogy baba lesz, sikerült? Jókor voltunk együtt? Sose volt még ilyenem. Volt már valakinek ilyen?
2010. febr. 28. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet peteérés,de mivel előző nap szexeltetek lehet hogy mtörtént valami apróbb sérülés bent. Nem a vizeleted véres igaz? Amúgy szerintem peteérést jelzi. (nekem is volt ilyen,de csak egyetlen egyszer)
2010. febr. 28. 12:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Nem, nem a vizeletem véres. Reménykedem, majd két hét múlva kiderül.

De most járok dokihoz, hogy nem jön a baba, hétfőre ultrahangra küldött, hogy megnézze a peteérést, de most félek elmenni, mert ha most összejött a baba és volt peteérés hétvégén, akkor nem árthatnak -e az ultrahanggal, nem akarom, hogy megsértsenek ott bent valamit? Elmenjek vagy nem holnap az ultrahangra?

2010. febr. 28. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Az uh-tól nem lesz semmi bajod
2010. márc. 2. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem ultrahangra, ma megyek. Esetleg, ha volt hétvégén peteérésem azt utólag látni fogják vagy nem?
2010. márc. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!