Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, hogyha háromsz...

Lehetek terhes, hogyha háromszor betette?

Figyelt kérdés
29-én kellene megjönnie, csak nagyon aggódom. Síkosítóval a combjaim között próbáltuk, mert elfogyott a gumi... és 3* betolta elvileg véletlenül (ezért összevesztünk) semmi nélkül. Ez most így elég alpárian hangzik, de nagyon félek. Nem ment el, de akkor is. Mennyi esély van rá? Rosszindulatú kommenteket légyszíves ne írjatok, mert elég nagy baj ez most nekem, úgyhogy ha ilyen jellegű megnyílvánulásitok lennének, akkor inkább tartsátok magatokban. Köszönöm előre is
2009. ápr. 19. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, nem rosszindulatbol irom, de ennyire butanak nem lehet lenni vagy ti szerettek idegeskedve elni? vegyetek gumit elore, tok mindegy hanyszor tolja be, az elovaladek is tehetbe ejthet. Pont mostanaban is van peteeresed, uhogy a szerencsen mulik.
2009. ápr. 19. 20:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, teljesen igaz. De az előváladék mikor jelentkezik, mert ezen a téren nem vagyok annyira otthon. Előtte volt pici orál is, de nagyon rövid ideig, nem ment el akkor sem.
2009. ápr. 19. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Hátti hülyék vagytok :D Külön gratulálok a barátodnak!

Ennyi voltam, köszönöm a figyelmet és a lepontozást :)

2009. ápr. 19. 20:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kellett volna összeveszni, az első után foghattad volna magad és leállíthattad volna...

Szerintem kevés rá az esély. Nem kell mindjárt az ördögöt festeni a falra... ha félsz, írass fel 72 órás tabit vagy fogd magad és térj át fogamzásgátlóra... mivel párommal is volt nem egy ilyen, hogy kb. 10 nappal azelőtt becsusszant, hogy meg kéne nekem jönnie, én is áttértem rá, és ezerszer jobb, hogy őt érezhetem és nem a gumit. Ja és én nem estem teherbe, pedig nem egyszer fordult elő és volt, hogy negyed órát is bennem volt így. Sok ismerősöm simán csak megszakításossal védekezik ott sem voltmég eddig baba, pedig több mint fél éve csinálják. Nagyon minimális az esély arra, hogy teherbeess. De megvan az esély.

2009. ápr. 19. 20:51
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
20:51-es vagyok... hogy a fenébe került ez a kérdés a gyerekvállalás, nevelés topikba, amikor pont, hogy fogamzásgátlásról lenne szó és nem arról, hogy hogyan essen teherbe a kérdező. Mert ha teherbe akarna esni, nyilvánvalóan nem így próbálkozna, vagy most én vagyok a hülye!!!!????
2009. ápr. 19. 20:55
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! A 20:50-es kedves válaszoló figyelmét meg felhívnám az előbb leírtakra... Tisztában vagyok azzal h hatalmas hülyeség volt, nem kell még rátenni egy lapáttal. Kívánom neked hogy bármi problémád lesz, ugyanígy álljanak hozzá az emberek, akkor is biztos ilyen jól fogod magad érezni...
2009. ápr. 19. 20:55
 7/15 A kérdező kommentje:
hát ez is igaz, nem ide terveztem, nem te vagy a hülye:)
2009. ápr. 19. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező, 20:50-es vagyok. Nekem nem lesz ilyen problémám mert eszembe sem jutna hasonló hülye ölet ( ha meg a barátnőmnek jutna eszébe tuti lebeszélném). Nem véletlenül mondják, hogy agyi érettség kell a nemi együttléthez. Lehet orosz rulettet játszani gumi nélkül, de akkor ne drámázz ha rosszul sül el, mint jelen esetben.
2009. ápr. 19. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne idegeskedj! Mi majdnem 1 évig védekeztünk megszakításos módszerrel. Most 6 hónapja sehogy, mert babát szeretnénk, de nem lettem terhes. Szerintem irass fel fogamzásgátlót, sok idegeskedéstől megkíméled magad. Én is ezért kezdtem el szedni, mert nem szerette a gumit, aztán párszor engedtem neki nélküle, de csak egy-egy bedugásra. Nem estem teherbe, de mély nyomokat hagyott bennem, nem jó folyton ezen parázni. Most már szeretnénk babát, de néha belémnyilalnak az akkori érzések! Szorítok!
2009. ápr. 19. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
21:04 -esnek: Te nagyon megfontolhatod az együttléteket! Élvezted már a szexet? Vannak ilyen helyzetek, h nincs az embernél, de az a lényeg, h tanuljon belőle!
2009. ápr. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!