Most akkor mi újság van a Július 1 után való teherbeeséssel akkor az most nincs mert lejjebb olvastam hogy 2012 től akkor én már nem tudom mi van. Elmagyaráznátok?
Mennyi ledolgozott idő után jár gyed?
Nekem megszűnt a munkaviszonyom másfél év bejelentett idő után és jelenleg is álláskeresési járadékot kapok utána mag anyuval megyek el ápolásira de amíg regisztráltak tavaly a munkaügyön meg amíg a volt melóhelyen kiadták a papírokat volt 1 olyan napom amikor semmilyen jövedelmem nem volt az baj hogy volt az az egy nap ugye hogy megszakítás volt attól még járni fog nekem a gyed?
Vagy folyamatosnak kell lennie a munkaviszonynak vagy elég ha az utolsó 2 évben megvan a 360 nap de összevissza?
Segítenétek mert annyira aggódom amiatt az egy nap miatt hogy ez miatt nem jár meg majd a gyed mert 2007 juni 4 óta van munkaviszonyom ha a munkanélküli is bele számít.
Tényleg a gyed figyelembevételénél beleszámít amikor a kismama munkanélküli?
Ha kismama leszek akkor is kapom majd az ápolásit anyu után vagy akkor az már nem jár?
Az ápolási bejelentett munkaviszonynak számít?
Szia .
Köszi a választ a munkanélküli addig nem fog kitartani mert -e hónap végén lejár és utána csak ápolásit kapok.
Akkor nem is számat majd bele nekem a gyed számításába?
Ahh de kár de 360 napnak kell lennie a munkaviszonynak 2 éven belül ugye?
A 2 év az a teherbeeséstől számítva vagy a baba születésétől számítva kell számolni?
Bocsi a sok kérdésért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!