Általános (háziorvos) nál lehet kérni vérvételt - hcg-re?
Figyelt kérdés
Sajna a nőgyógyászomtól most messze vagyok és elég körülményes az utazás. Ha elmegyek az általános orvosomhoz és megkérem a nővérkét, leveheti hcg-kimutatásra a véremet? Kell érte fizetni? Muszáj a dokitól papírt kérni rá, vagy a nővérke leveszi,elviszem a laborba és majd megyek az eredményért?2009. ápr. 19. 17:30
1/2 anonim válasza:
Tudtommal hormonokra már csak szakorvos ( azaz nőgyógyász vagy endokrinológus ) adhat vérvételi papírt. Régebben ha minden igaz lehetett.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, én kb 2-3 hete kérdeztem a háziorvosomtól és azt mondta, hogy ő nem adhat ilyenre beutalót, a nődokimtól kérjek. Nem is adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!